PjevačicaMaja Šuput puno uživa, ali i radi. Kraljica svadbi bukirana je do kraja godine, a jučer je nastupala sa starim kolegom i prijateljem Borisom Novkovićem.

'Večeras dijeleći pozornicu s kolegom Borisom Novkovićem shvatila sam da je vrijeme za njega stalo... sjećam se da je ovako izgledao kao i kad sam ga upoznala dok sam bila mala curica', napisala je pjevačica.

Obje su izgledali sretno dok su pozirali za sliku, a njezini pratitelji složili su se da Boris izgleda bolje nego ikada.

'Isti da, on je uvijek isti', 'Ja to uvijek kažem', samo su neki od komentara ispod objave.

Maja Šuput pozirala s Borisom Novkovićem
YouTube Boris Novkovic - Tamara

Inače, pjevačica se nedavno vratila sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom iz toplijim krajevima, točnije iz Španjolske. Obitelj Tatarinov uživala je u Marbelli, a ovo putovanje zasigurno će pamtiti jer su na njemu proslavili čak tri događaja.

'U posljednjih par dana proslavili smo 5. godišnjicu braka, danas tatin rođendan i 3,2 mj otkako imamo najvećeg veseljaka s nama. U to ime...' napisala je Maja ispod objave.

Podsjetimo, Nenad je prošlogodišnji rođendan proslavio na Ibizi, a ove godine slavi u Marbelli, gradu u Južnoj Španjolskoj.

'U pravilu rijetko pripremam fešte za rođendan. Najčešće ga obilježim u krugu obitelji, i to na nekom putovanju. I tada smo fokusirani na hranu, lijepe destinacije i hotel’, rekao nam je Nenad jednom prilikom.

Više Majinih fotografija s putovanja, pogledajte u galeriji:

Instagram Bloom je opet ukrao svu pažnju na Majinim fotografijama