Bliži se najglamurozniji celebrity događaj ove godine L'ADRIA STORY HALL OF FAME koji će se održati 4. lipnja. Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostit će nekoliko stotina zvijezda na najdužem crvenom tepihu, a u međuvremenu smo se odlučili prisjetiti posebnih trenutaka koji su obilježili ranije Story Hall of Fame događaje.

Pretprošle godine jedan od najzapaženijih parova na Story Hall of Fameu bili su Maja Šuput i Nenad Tatarinov koji su stigli nasmijani i modno usklađeni kao uvijek. Maja je odjenula bijelu haljinu s čipkastim volanima te je nosila rukavice do ramena. Nenad je odjenuo crne hlače, karirani sivi sako i bijelu košulju.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov na Story Hall of Fameu 2022.
Story arhiva Na deveti Story Hall of Fame 2022. Maja je došla u pratnji supruga Nenada Tatarinova, a jasno je da su njih dvoje privukli puno pažnje.

Na partyju se Maja odlično provela, no na povratku su joj se dogodile čak dvije male nezgode. Puknuo joj je dio haljine, a čitave nisu ostale niti njezine cipele, što je pjevačica tad otkrila na svom Instagramu.

‘Dakle, ja sam strgala haljinu, baš strgala ispred parkinga. Potrgala sam i ovo za cipele, a ne možemo izaći ni s parkinga', ispričala je Maja pratiteljima i dodala: 'Marko Grubnić na aparatima kad vidi ovo ujutro'.

Majina izdanja sa Story Hall of Famea pogledajte u galeriji:

Story arhiva Maja Šuput na Story Hall of Fameu

Inače, L’Adria Story Hall of Fame 2024. zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls. Glavni partner Hall of Famea je kozmetički brend L'ADRIA inspiriran Jadranskim morem u čijem se dubinama, zrncima pijeska, mirisu bilja i kristalima soli kriju dragocjenosti, baš kao što školjke skrivaju bisere, prirodno savršeno oblikovane.

U bisernom izdanju L'ADRIA STORY HALL OF FAME tradicionalno, uz najduži crveni tepih, donosi glamuroznu zabavu na kojoj će nastupiti mnogi glazbenici, biseri hrvatske i regionalne scene. Upravo će sjaj bisera, njegove sedefaste nijanse i perle biti inspiracija dizajnerima koji osmišljavaju kreacije za brojne zvijezde koje će zasjati na ovom događanju.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite kako teku zvjezdane pripreme za L'Adria Story Hall of Fame i rezervirajte svoje vrijeme za praćenje najiščekivanijeg društvenog estradno-medijskog događaja - 4. lipnja ove godine!