Marijana Mikulić majka je trojice sinova, a na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz obiteljskog života. Njenom 5- godišnjem sinu Jakovu dijagnosticiran je poremećaj iz spektra autizma, a Marijana je sa svojim obožavateljima sada podijelila detalje jedne nezgodne situacije koju je doživjela s najmlađim sinom.

'Jučer je tri puta samo krenuo trčati punom brzinom. 'Stani, Jakov, stop!!!'. Ništa, samo je trčao, a ja svaki put kao bez duše za njim. Kad ga stignem i zgrabim 'Jakove, zašto si bježao??!! - To se ne smije raditi. 'Kad mama kaže stop, Jaki treba??' - Stati. I tako tri puta unutar tri sata. Ulica, trgovina puna ljudi, svejedno. On samo otpiči u sekundi. Nadam se da ova novootkrivena aktivnost neće dugo držati jer ću infarkt doživjeti', napisala je.

Marijana Mikulić
Instagram 

Podsjećamo, Marijana je nedavno otvorila dušu i o razgovoru koji je vodila s jednom bliskom prijateljicom, a koji ju je natjerao natjerao na promišljanje. 

'Neki dan razgovaram s prijateljicom. Osoba je koja prakticira gentle parenting u punom smislu te riječi. Jedna od skuliranijih osoba koje znam, koja propitkuje, analizira. Ali evo, u razgovoru mi je rekla: 'Pa dobro nemoj sad da te se ništa ne smije pitati'. Nakon što mi je potegla direktno okidač i ja sam bez zadrške rekla što mislim', napisala je pa dodala:

Marijana Mikulić
Instagram 

'Zašto ovo pišem? Jer imam osjećaj da ni najrazumniji oko mene ne razumiju. Ali se ti najrazumniji barem ne ljute, ne zamjeraju, pokušavaju shvatiti. A nekad i to znači'.

Uz emotivan tekst, Marijana je podijelila i fotografiju na kojoj piše: 'Majke autistične djece znanstveno dokazano imaju iste stres hormone kao vojnici na prvoj crti bojišnice u ratu. Ali, mi ćemo uvijek biti dobro. Moramo biti'.

Više Marijaninih obiteljskih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Marijana Mikulić s obitelji