Alen Bičević pobijedio je u osmoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Za izvedbu hita Hanke Paladum dobio je najviše bodova žirija i kolega. Alen je od samog početka bio favorit showa, a svojim vještim imitacijama osvojio je srca gledatelja diljem Hrvatske.

'Kad je Alen u pitanju, ja mislim da bih mogla pričati tri dana. Alene, ja sam toliko sretna da si ti bio do ove sezone. Ti si za mene otkriće, veliko jedno čudo koje se dogodilo… Ja sam zaista počašćena što sjedim ovdje i što ja tebi mogu reći nešto jer ja mislim da bi ti itekako imao puno toga za reći drugima', poručila mu je Renata Končić Minea.

Alen Bicevic finale (47).jpg
Press 

Gledatelji redovito, osim Alenovog glasa, hvale i njegov stas i isklesano tijelo, a za Scenu je u nedavnom intervjuu otkrio i detalje vezane za estetske operacije.

'Ne krijem da je bilo korekcija, a i svatko tko uzme moju fotografiju od prije 10-ak godina će vidjeti da se tu štošta promijenilo – od frizure prvenstveno, haha. Apsolutno podržavam svakoga u naumu da izgleda dobro i da se dobro osjeća u svojoj koži. Tako da, ukoliko imate volje i mogućnosti – go for it! Alen odobrio, haha. (Samo nemojte pretjerati)', poručio je Alen.

alen bičević
Instagram 

Inače, Alen je pjevač grupe Joy u kojoj smo nekoć gledali Maju Šuput. Prije devet godina natjecao se i u prvoj sezoni showa 'The Voice'. Tamo mu je mentor bio Tony Cetinski, kojeg je imitirao u prvoj epizodi TLZP-a.

Više fotografija sinoćnjeg finala pogledajte u galeriji:

Press Finale showa 'Tvoje lice zvuči poznato'