Ovogodišnji L'ADRIA STORY HALL OF FAME, i ovaj je put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde. Nagradu Story Hall of Fame za najboljeg pjevača powered by Don Julio osvojio je Tony Cetinski.

'Ja sam tu titulu nekao dobio od svoje publike, to mi je uvijek najvažnije. Kad se nekako dokaže sa koncertima, s dolaskom ljudi na koncerte, uvijek se pokaže da sam bar njima najbolji kad su odvojili vrijeme i novac da dođu na koncert. Svakako bih se zahvalio Storyju, svima vama i onome tko me predložio, iako ne znam s kim sam bio u konkurenciji, ali stvarno se zahvaljujem na nagradi. Ako je to publika odabrala, onda sam jako sretan', rekao nam je Tony.

DSC06575.jpg
Story Press 

Prije nekoliko dana jedan od najpoznatijih i najuspješnijih domaćih glazbenika održao je veličanstven koncert u zagrebačkoj Areni gdje je proslavio rođendan i 35 godina karijere, a ondje je snimio i materijal za dokumentarac na Netflixu.

'Još uvijek se sliježu dojmovi. Još uvijek dobivam stotine poruka i ovim putem želim zahvaliti svojim obožavateljima na ljubavi i vidimo se na nekom od sljedećih koncerata', kazao nam je Toni i otkrio tko mu je odabrao styling za koncert: 'Supruga i ja. Njezino mi je mišljenje najbitnije.'

Upravo mu je supruga Dubravka najveća potpora u svemu. Prije nekoliko godina, iz užurbanog grada su se preselili na selo Radetići u Istri i sada uživaju u najljepšim danima.

DSC_8409.jpg
Story Press 

'Ja sam otišao tamo potražiti mir i sretan sam što ga imam, pogotovo u centralnom dijelu Istre gdje imam kuću. Svugdje oko nas je šuma i nakon već tri dana tamo imaš napunjene baterije. Dosta sam blizu i roditelja, njima to jako puno znači, čak sam se s bratom jako zbližio kako smo obojica osjetili potrebu biti bliže roditeljima. Malo smo u Rovinju, malo u Opatiji i tako, lijepo je', ispričao nam je.

Tony je prije tri godine postao i djed. Malena Elena, kći Tonyjeva 27-godišnjeg sina Christiana, kojeg je pjevač dobio u prvom braku s Antonelom Butigan, u njegov je život unijela nemjerljivu radost.

Tony Cetinski postao je djed s 53 godine
Facebook 

'Unučica živi u Berlinu pa se nemamo prilike često vidjeti, vidimo se preko video poziva i po ljeti kad dođu u Rovinj. Sva sreća da je moj sin zaljubljen u Rovinj i rekao je da želi tamo ostariti. Sretan sam jako kad dođu i kada se mogu posvetiti svojoj unučici. Ona je jedno jako dobro i sretno dijete', ispričao nam je Toni.

Tko je sve bio na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galeriji:

Story Press Brojna poznata lica zasjala su na crvenom tepihu najiščekivanijeg događaja godine, L'Adria Story Hall of Fame