Pjevač Tony Cetinski proslavio je 10 godina braka sa suprugom Dubravkom, čime se ona pohvalila na društvenim mrežama. Pjevač ju je zaprosio sredinom prosinca 2013. i to na originalan način. Sastavio je pismo puno ljubavi i lijepih riječi, a ovo je ujedno bio i presedan u hrvatskim medijima jer ju je zaprosio upravo putem naslovnice Storyja. 'DUBRAVKA, UDAJ SE ZA MENE!', pisalo je na naslovnici Storyja 18. prosinca 2013. godine.

Tony Cetinski suprugu je zaprosio preko Storyja
Story 

Dubravka je, očekivano, pristala i prvi put su se vjenčali 2014. godine u Las Vegasu. Sedam godina nakon, u studenom 2021. ponovno su se vjenčali, ovoga puta u crkvi u Istri. Tony se time pohvalio na društvenim mrežama.

'Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama.

Dubravka Cetinski i Tony Cetinski
Matea Smolčić Senčar 

Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji: Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju', napisao je pjevač nakon ponovljenog vjenčanja s Dubravkom.

Dubravka i Tony su proživljavali teške trenutke nakon što je ona imala moždani udar. Javno je zahvalila suprugu na beskrajnoj podršci i ljubavi. Otkrila je i da je joj je on spasio život, kao i ona njemu jednom prilikom. Dubravka nam je ranije ispričala kako su od prvog dana toliko povezani da ponekad zaborave na život prije nego su se poznavali.

Tony Cetinski jedan je od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj
Facebook 

'To je valjda ljubav. On je spreman ljubav nuditi na pladnju, pogotovo kada vidi da netko za njom žudi, kao što je i on žudio kada smo se upoznali. Kompatibilnost je od samog početka definitivno bila preduvjet da se sretnemo na istom putu. Onaj gore, redatelj plavih očiju jako je duhovito to izveo', rekla je.

Prije nekoliko godina, iz užurbanog grada su se preselili na selo Radetići u Istri i sada uživaju u najljepšim danima. Prije Dubravke, Cetinski je bio u braku s Antonelom Butigan i Ivanom Nobilo. Iz prošlih brakova ima sina Christiana te kćer Piju.