Osvježenje od vrućina Tony Cetinski (54) pronašao je u sladoledu, u društvu nove djevojke Dubravke. Tako je to izgledalo na današnji dan prije 10 godina u centru Zagreba, a iako neki možda nisu mislili da će s njome ostati, pjevač je znao.

Tony Cetinski i Dubravka
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Zaprosio ju je sredinom prosinca 2013., Dubravka je pristala i prvi put su se vjenčali 2014. godine u Las Vegasu.

Sedam godina nakon, u studenom 2021. ponovno su se vjenčali, ovoga puta u crkvi u Istri. Tony se time pohvalio na društvenim mrežama. 

Dubravka je odabrala elegantnu strukiranu vjenčanicu bez rukava i s otvorenim leđima, a Tony je nosio klasično crno odijelo s bijelom košuljom i leptir mašnom. 

Tony Cetinski i Dubravka Cetinski na dodjeli 29. Večernjakove ruže
Luka Stanzl/PIXSELL 

'Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji: Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju', napisao je pjevač nakon ponovljenog vjenčanja s Dubravkom. 

Dubravka Cetinski i Tony Cetinski
Matea Smolčić Senčar 

Dubravka i Tony su proživljavali teške trenutke nakon što je ona imala moždani udar. Javno je zahvalila suprugu na beskrajnoj podršci i ljubavi. Otkrila je i da je joj je on spasio život, kao i ona njemu jednom prilikom. Dubravka nam je početkom ove godine ispričala kako su od prvog dana toliko povezani da ponekad zaborave na život prije nego su se poznavali. 

Dubravka Cetinski
Matea Smolčić Senčar 

'To je valjda ljubav. On je spreman ljubav nuditi na pladnju, pogotovo kada vidi da netko za njom žudi, kao što je i on žudio kada smo se upoznali. Kompatibilnost je od samog početka definitivno bila preduvjet da se sretnemo na istom putu. Onaj gore, redatelj plavih očiju jako je duhovito to izveo', rekla je. Iz užurbanog grada preselili su se u selo Radetići u Istri i sada uživaju. 

Tony Cetinski i Dubravka Cetinski na dodjeli Večernjakove ruže 2023.
Emica Elvedji/PIXSELL 

'Život na selu donosi veselje i uistinu je lijep osjećaj živjeti u blizini divnih i običnih ljudi. Naravno da sami znamo i kruh ispeći, kao i pojesti nešto iz svog vrta ili iz vrta Tonyjevih roditelja. To su sve divni trenuci koji ostaju svima u sjećanju i čine život životnim, ali najviše vremena zbog posla provodimo u autu i na cesti. Zamijeniti užurbanost grada i živjeti na selu bio je strateški važan trenutak. Tako se pokazalo i dokazalo. Svakako najbolji potez koji smo napravili', zaključila je. 

Ivana Nobilo i Tony Cetinski bili su u braku 5 godina
Story arhiva 

Prije Dubravke, Cetinski je bio u braku s Antonelom Butigan i Ivanom Nobilo. Iz prošlih brakova ima sina Christiana te kćer Piju.

'Imam dvoje prekrasne djece iz bivših brakova i sretan sam što ih imam, no ljubav sam uistinu pronašao kad sam od ljubavi odustao. Čudni su putevi Gospodnji i hvala mu na svakom danu', ispričao je ranije za magazine Studio.

Tony je presađivao kosu, a kako se mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji: 

Matea Smolčić Senčar, Dren Kastriote Sadikaj/Lara Kozliček Tony Cetinski prije i poslije presađivanja kose