Konačno je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde. Nagradu za Najboljeg glumca powered by Festigia osvojio je Tarik Filipović.

Omiljeni glumac zabljesnuo je nizom vrhunskih uloga, poput one u španjolskom filmu '42 sekunde' te u predstavama 'Sex i glad' , 'Smrt na dopustu', 'Predsjednici&ca' i 'Da sam ptica', koja je oduševila i publiku u Londonu.

DSC06489.jpg
Story Press 

'Svako priznanje znači, pogotovo kad dolazi od nekog koga cijeniš, a ja mislim da je Story sve ove godine davao prostora kulturnom životu, ne do srži, ali barem je pratio sve... Što da kažem, nagrade su takve da nekad kad misliš da si zaslužio, ne dobiješ, a kad misliš da ne trebaš dobiti dobiješ. Vjerojatno je ova nagrada mogla otići u još 30 drugih ruku, i evo, što se tiče prošlogodišnjeg učinka, mislim da je jedan inozemni film tu presudio. U svakom slučaju hvala Storyju, znači mi, naravno', rekao je Tarik koji je prokomentirao i svoj modni odabir za tu posebnu večer.

'Htio sam nešto svjetlije, pastelno, ali na kraju je odluka pala na crno odijelo. Njezin odabir haljine je presudio s obzirom na to da je haljina crna. Dakle žena vodi sva četiri kuta u kući haha', rekao je.

DSC_8548.jpg
Story Press 

Tarik je u skladnom braku s bivšom misicom, Lejlom Filipović, a zajedno odgajaju dvojicu sinova, Armana i Dina. Prokomentirao nam je tko više 'poteže' u kućanstvu te kako usklađuje očinstvo i karijeru.

'Odvojiš vrijeme i za djecu i za sebe. To je jedna križaljka. Zna se tko što radi, sad su oni već veći pa nema brige. Supruga je ipak tu doma, a ja više izbivam od doma. No svakako smo oboje bili unutra dok su dečki bili manji, a sad su to već svoji ljudi. Ono što je najvažnije je taj odgoj i kad ga pohvali učiteljica, profesorica, bilo tko. Onda znamo da smo dobre temelje udarili, a sve ostalo će doći na svoje', zaključio je voditelj.

U galeriji pogledajte neke od upečatljivih modnih izdanja sa Story Hall of Famea:

Story Press Story Hall of Fame 2024. treći dio