L'Adria Story Hall of Fame događaj je o kojem će se još dugo pričati. Senzacionalne toalete naših uzvanica i sjajni nastupi najboljih domaćih glazbenika, koji su na noge podignuli sve prisutne u Mozaik Event Centru, bili su top tema razgovora nakon večeri glamura, no o jednom se trenutku ne prestaje šuškati već treći dan.

Kad je zapjevao Tony Cetinski u dvorani je nastalo pravo ludilo, koje je kulminiralo kad mu se na pozornici pridružilo dobro poznato voditeljsko lice. Naime, u jednom je trenutku sam Tony na binu pozvao voditelja emisije 'Kod nas doma' Dorijana Klarića, koji je pokazao impresivno vokalno, ali i plesno umijeće.

'Euforija je počela čim je Tony izašao na pozornicu, naše je društvo odmah pohitalo u prvi red, rasplesali smo se i negdje tijelom koncerta nas je sve 'uključio' u jednu baladu, nakon čega je mene pozvao gore. U tom sam trenutku reagirao instinktivno, bez razmišljanja, imajući povjerenja u Tonyja da me neće 'ostaviti na suhom'', priča nam Dorijan uz smijeh.

Iako je dvorana bila puna, simpatični voditelj otkriva da uopće nije osjećao tremu kad mu je Tony pružio mikrofon.

'Atmosfera je na partyju bila vesela i prijateljska pa sam se osjećao kao da se penjem na pozornicu prijatelju na svadbi - što sam, moram priznati, već činio', dodaje.

Tony Cetinski
Story Press 

Snimka je brzo završila na Instagramu njegovih prijatelja i poznanika, a potom na njegovom, ali i Facebook stranici emisije 'Kod nas doma'.

'Komentari su me, najblaže rečeno, iznenadili! Svi moji prijatelji znaju da ovako plešem i pjevam oduvijek, nije baš da sam sramežljiv... Čudno mi je što se to toliko proširilo, ali sam pozitivno šokiran predivnim komentarima i jako zahvalan na svim komplimentima i podršci općenito', zaključuje Dorian.

Story Press Story Hall of Fame - Kako smo se proveli (3)

Story Press Story Hall of Fame - Kako smo se proveli (2)

Story Press Story Hall of Fame - Kako smo se proveli (1)