Jedan od najboljih muških vokala u regiji, Damir Kedžo, nedavno je održao slavljenički koncert u zagrebačkom Johannu Francku povodom svog 37. rođendana.

'Znam da to zvuči ful klišej i ful glupo, i zapravo mi je bilo glupo u dvadesetima, ali kad kreneš imati nekih problema sa zdravljem, shvatiš da ti je zdravlje najbitnije, tako da sam si to poželio za rođendan', rekao je Damir.

Damir Kedžo
Matija Škalić 

Damir je sada In Magazinu otkrio da ima inzulinsku rezistenciju. Da pati od poremećaja koji je jedan od vodećih faktora rizika za razvoj dijabetesa tipa 2, otkrio je slučajno.

'Zapravo nisam skužio ja nego ljudi oko mene. Konstantan umor, anksioznost, promjene raspoloženja, pa pojedeš nešto, pa ti se stalno spava. Kod mene bi se manifestiralo da bi minutu nakon što pojedem ručak, baš bi mi se počelo spavati do te mjere da bi mi se mantalo...', otkrio je i dodao:

Damir Kedžo
Goran Čižmešija 

'Moram priznati da kad pojedeš takvu vrstu hrane da se zbilja ne osjećaš bolje, da nije to neka floskula. Stvarno šećer nije najbolja namirnica s kojom možeš hraniti svoje tijelo', zaključio je pjevač.

Više fotografija pjevača pogledajte u galeriji:

Press Damir Kedžo pobijedio je 2020. na Dori