S obzirom na to koliko danas ima 'neumjesnih' kreacija u svijetu poznatih, da se možemo vratiti 24 godine unatrag, haljina Vlatke Pokos (54) vjerojatno ne bi napravila toliki skandal. Te 2000. je voditeljica i pjevačica vodila izbor za Miss Hrvatske na HRT-u, a na pozornici se pojavila u crnoj haljini brenda Strenesse, koja je imala dekolte do pupka.

Izgledala je senzacionalno, ali i svjetski, uzevši u obzir da pratimo trendove jer je dubok dekolte nosila i Jennifer Lopez nekoliko mjeseci ranije na dodjeli Grammyja. O toj kultnoj zelenoj Versace haljini se i dalje piše. Ipak, Vlatka je zbog svoje haljine dobila otkaz. Tadašnji urednik Zabavnog programa bio je Velimir Đuretić, a on je kreaciju smatrao neprimjerenom. 

Legendarna urednica i začetnica Dore, Ksenija Urličić, svojedobno je komentirala da ne može vjerovati da je Vlatku jedna dekoltirana haljina koštala angažmana na nacionalnoj televiziji. 

'Ti koji misle da je vulgarna neka pogledaju kako se odijevaju naše pjevačice koje nastupaju u jeftinim grudnjacima. Netko može misliti da je haljina bila preslobodna, ali vulgarna sigurno nije jer je profinjena i skupa', komentirala je Vlatka prije nekoliko godina za 24sata

IMG_3214 copy.jpg
Marko Grubišić 

Smatrala je kako je njezin 'duboki dekolte' bio samo izgovor da je se makne s malih ekrana. Vlatka nakon toga više nije radila za HTV, osim kad bi vodila neki festival koji se prenosio na nacionalnoj televiziji, a istaknula je kako je čak i tada imala velikih problema. 

'Odabir moje haljine kao izgovor bio je apsurdan i licemjeran jer što drugo reći s obzirom na to da sam vodila show s polugolim maloljetnicama', zaključila je ogorčena Vlatka.

vlatka pokos, većeslav holjevac
Story Press 

Vlatka je trenutačno ludo zaljubljena. U vezi je s glavnim tajnikom ragbi saveza Hrvatske, Većeslavom Holjevcem. Ljubav se nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva već je bila na prvi pogled. 

'Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad! Da, da, apsolutno i ludo zaljubljena i uživam u svakom trenutku. Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu!!! A posebno kad upoznate muškarca koji vam daje podršku u svemu onom što radite i što doista jeste', napisala je.

Instagram, Story Press Voditeljica i pjevačica ne skriva da je ludo zaljubljena.