Turska glumica Meryem Uzerli (40) najpoznatija je po ulozi sultanije Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', koju su Hrvati pratili od 2011. do 2013. Na nekoliko godina se povukla iz svijeta glume, ali sad se ponovno vraća. Kako pišu tamošnji mediji, dobila je glavnu ulogu u seriji 'Ru'.

Utjelovit će ženu koja je vrlo nesretna u svom braku, a onda se zaljubi u muškarca koji je nekoliko godina mlađi od nje. Ime je serija dobila po restoranu u kojem su se snimali brojni kadrovi. 

I dok je jedan dio publike njezin povratak na male ekrane jedva dočekao, drugi su je kritizirali zbog fizičkog izgleda, tvrdeći da se unakazila estetskim zahvatima. Osim toga, smeta im i to što Meryem izgleda puno starije od 'mlađeg muškarca' u kojeg se zaljubljuje. 

'Izgleda kao da je starija od njega 20-30 godina, kao da joj je sin', 'Ništa joj ne vrijedi sva ova plastika, prirodnije je ljepše', komentiralo se. 

Meryem Uzerli je glumila u seriji Sulejman Veličanstveni
Profimedia 

Glumica je, nagađa se, korigirala usne i jagodice, a bila je i na tretmanu botoksom. U potpunosti je promijenila svoj imidž od trenutka kada je crvena boja kose bila njezin zaštitni znak. Mogli smo je vidjeti kao plavušu, brinetu i crnku, a nedavno se vratila platinasto plavoj boji kose i tako oduševila svoje obožavatelje.

Instagram Tursku glumicu ponovno ćemo gledati na malim ekranima