Pjevačica Elena Jane Goulding, poznatija kao Ellie Goulding (37), prošle godine je prekinula kontakt sa Zacom Goldsmithom, britanskim političarem i sinom milijardera Jamesa Goldsmitha. Učinila je to kako bi se fokusirala na svoj brak. Dvojac se zbližio nakon što su se oboje razišli od partnera, a Ellie je onda odlučila kako ipak želi spasiti brak s Casparom Joplingom, s kojim se vjenčala 2019. 

Ellie Goulding prevarila muža pa mu se ipak vratila
Profimedia 

Zac je za Ellie pripremao posebnu skulpturu, ali jednom kad je odlučila vratiti se suprugu, trgovcu umjetninama, nije bilo povratka. Bliski prijatelji Goldsmitha istaknuli su kako su on i Ellie bili u vezi.

Ellie Goulding prevarila muža pa mu se ipak vratila
Profimedia 

'To se dogodilo neovisno o njihovim bračnim problemima, ali sad je konačno gotovo. Ellie je htjela spasiti svoju bračnu zajednicu zbog dobrobiti sina, a Zac se u potpunosti koncentrira na svoj rad u ekologiji', komentirao je izvor tada. Iz tima pjevačice su se u nekoliko navrata oglašavali i demantirali da je imala romansu sa sinom britanskog tajkuna. Tvrdili su da ih je spajalo zalaganje za zaštitu okoliša i prirode. 

Ellie Goulding prevarila muža pa mu se ipak vratila
Profimedia 

Ellie i Zac dolaze iz potpuno 'dva različita svijeta', s time da se s vremenom ona probila u visoko društvo. Gradi uspješnu karijeru i prijateljica je s unukama pokojne kraljice Elizabete II., princezama Beatrice (35) i Eugenie (34). Svojedobno se pričalo kako je Goulding ljubila i princa Harryja. Oni su govorili da su samo prijatelji, ali navodno su hodali 2015. te su viđeni kako se ljube. 

Pjevačica i njezin suprug Caspar su krajem travnja 2021. dobili sina kojem su dali ime Arthur Ever Winter. 

Profimedia Ellie Goulding kroz godine