Reper Ice T ove nedjelje s bendom Body Count nastupa na Šalati, a u jednom kafiću u blizini stadiona snimljena je i njegova supruga Coco Austin, bivša Playboyeva zečica.

Nicole Natalie Marrow, poznatija kao Coco Austin (43), rođena je 17. ožujka 1979. godine u glumačkoj obitelji u Kaliforniji, a roditelji njezine majke Tine bili su iz Srbije. Ova prsata plavuša je i sama nekoliko puta u javnosti isticala svoje podrijetlo.

Sa samo 18 godina fatalna plavuša krasila je naslovnicu časopisa za kupaće kostime. Davne 1997. Coco je počela bojati kosu. Iako je često negirala da se podvrgla plastičnim operacijama, a svoju veliku stražnjicu (koja joj je zaštitni znak) duguje vježbama, odmah se uočava drastična razlika u izgledu starlete. Jednom prilikom je priznala da je radila samo na grudima, a prema njezinim riječima, to je sve.

Coco Austin snimljena u kafiću na Šalati
Luka Batelić/ PIXSELL 

'Povećala sam grudi jer sam htjela skrenuti pažnju sa svojih velikih bokova. U to vrijeme smatrali ste se debelim ako imate veliku stražnjicu, a ja nisam htjela da me smatraju debelom', rekla je jednom prilikom starleta.

Plavuša bujnih oblina javnosti je postala poznata zbog braka s reperom i glumcem znanim pod nadimkom Ice-T (64).  Brak s reperom bio je odskočna daska za Coco, a njezine obline su te koje su joj otvorile put slavi. Upravo je njena specifična figura očarala repera što je jednom prilikom i sam priznao.

Coco Austin izaziva zgražanje zbog načina na koji odgaja kćer Chanel.jpg
Profimedia 

'Prvo sam primijetio njezine zube, zatim velike grudi, a onda se okrenula pa mi je za oko 'zapela' i njezina velika stražnjica. Počeli smo pričati i odmah sam shvatio koliko je mila', rekao je jednom prilikom.

Dva mjeseca nakon prvog susreta par se obavezao na vječnu ljubav, a iako se ovo činilo kao ishitrena odluka, pokazala se ispravnom – vjerovali ili ne, danas se smatraju jednim od najskladnijih parova u Hollywoodu.

'Među nama je postojala intenzivna fizička privlačnost, ali tada sam već bio u fazi života kada sam se želio smiriti. Htio sam partnericu za cijeli život, a ne lijepu psihopatkinju', rekao je reper, a pokazao je bezbroj puta koliko voli i poštuje svoju ženu.

Coco Austin dojila je kćer do pete godine.jpg
Profimedia 

'Svjestan sam predrasuda koje ljudi imaju prema Coco, misle da je divlja i da se samo želi dobro zabaviti. Ali ona je dobra i poštena žena, najbolja osoba koju sam upoznao.'

'Znam da možda misle i kako ja spaljujem leševe u dvorištu, dok je Coco striptizeta na rođendanskim zabavama, ali mi smo samo običan par koji radi obične stvari. To ste mogli vidjeti i u našem reality showu, a mislim da su konačno shvatili da se ne razlikujemo od ostalih', rekao je.

Coco Austin izaziva zgražanje zbog načina na koji odgaja kćer Chanel
Instagram 

On i 21 godinu mlađa Coco su u studenom 2015. dobili kćerkicu Chanel, za koju je majka veoma vezana, a često imaju identične odjevne kombinacije. Majka i kći često su stilski usklađene, ali malena Chanel izgledom više podsjeća na oca.