Prije gotovo četiri i pol godine princ Harry (39) i njegova supruga Meghan Markle (42) napustili su kraljevske dužnosti i odselili iz Velike Britanije. Najprije su dom pronašli u Kanadi, ali nakon što se javno doznala njihova adresa, mediji su ih svakodnevno pratili pa su u jeku pandemije koronavirusa avionom pobjegli iz Kanade u Ameriku.

Meghan Markle i princ Harry žele da im se kraljevska obitelj ispriča
Profimedia 

Četveročlana obitelj skrasila se u Montecitu u Kaliforniji, a britanski mediji tvrde kako bi se sada ipak mogli vratiti u Harryjevu rodnu zemlju. Navodno ponovno razmišljaju o 'starom planu' - da žive na dvije lokacije, malo u Americi, malo u Velikoj Britaniji. 

Harry razmišlja o kupnji kuće na rodnoj grudi jer trenutačno kada dođe u London nema gdje spavati. Situacija je takva od prošle godine, otkako je njegov otac, kralj Charles III. naredio deložaciju sina i snahe iz vikendice Frogmore Cottage koja se nalazi na imanju Windsor. 'Potjerao' ih je nedugo nakon objavljivanja memoara 'Rezerva', u kojem je Harry objavio šokantne tvrdnje o kraljevskoj obitelji.

Meghan Markle i princ Harry
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kuća koju bi bračni supružnici kupili poslužila bi u periodu kada bi Harry, a potencijalno i Meghan te djeca, dolazili u posjet Velikoj Britaniji. Bivši batler kralja Charlesa, Grant Harrold, istaknuo je kako je život na relaciji Velika Britanija-Amerika bila prvotna ideja Harryja i Meghan. To su i javno komunicirali, ali nisu realizirali. Iako nikad nisu otkrili zašto, činjenica je da je 2020. svijet bio paraliziran zbog pandemije pa je možda to bio razlog zašto su odustali od plana. 

Meghan Markle i princ Harry su se upoznali preko zajedničkog prijatelja
Profimedia 

'Ako Harry kupi kuću u Britaniji, on i Meghan će živjeti jedan dio godine tu, a jedan dio u Americi, što je bila njihova originalna ideja. Pretpostavljam da to znači da bi Meghan dolazila u Britaniji i da bismo ih nekoliko mjeseci godišnje viđali ovdje', kaže Harrold. Ipak, smatra da ne postoji šansa da se Meghan trajno preseli u Britaniju. 

'Mislim da su i otišli za Ameriku zbog toga što Meghan nije željela stalno biti u Britaniji. Vjerujem da bi se Harry volio vratiti, on voli svoju zemlju, ovdje je odrastao, volio je živjeti ovdje i toga se sjećam', istaknuo je batler. Harry i Meghan vjenčali su se u svibnju 2018., a iduće godine stigao je njihov sin Archie. Djevojčica Lilibet Diana stigla je 2021. 

Kako Harry i Meghan sad žive u Americi pogledajte u galeriji:

Profimedia Obiteljske fotografije princa Harryja i Meghan Markle