Glumac Thomas Brodie-Sangster (34), mnogima najpoznatiji po ulozi slatkog dječaka Sama iz filma 'Zapravo ljubav' oženio se za kolegicu Talulah Riley (38), koja je dvaput bila udana za Elona Muska.

Thomas i Talulah su se, prema pisanju stranih medija, vjenčali u petak u Hertfordshireu. Da su u vezi počelo se pisati 2022. godine.

Riley se za Muska prvi put udala 2010. godine. Dvije godine kasnije njihov brak je završio, no ubrzo obnavljaju svoju vezu. Ponovo su se vjenčali 2013., a ovog puta izdržali su samo godinu dulje.

Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster zajedno su od 2021. godine
Profimedia 

Upoznali su se u noćnom klubu u istočnom Londonu 2008. godine, nedugo nakon njegova razvoda od prve žene Justine Wilson s kojom je u šest godina braka dobio petero djece.

'U proljeće 2008. godine moj bogati suprug Elon Musk, otac mojih petero sinova, predao je papire za razvod. Šest tjedana kasnije porukom mi je javio da je zaručen za lijepu britansku glumicu, koja se zbog njega preselila u Los Angeles', ispričala je svojedobno njegova prva supruga Justine.

Justine je jednom prilikom otkrila i da je Musk bio muž iz pakla.

Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster zajedno su od prošle godine
Profimedia 

'Dok smo plesali na svadbi, privukao me uz sebe i rekao da je on alfa u ovoj vezi. Rekao mi je i da bi me otpustio da sam njegova zaposlenica. Kad je naš sin Nevada preminuo s deset tjedana, nije mi dopustio da tugujem. Nije razumio moju potrebu da tugujem, optužio me za emocionalnu manipulaciju', ispričala je Justine.

Čim ga je promotor kluba upoznao s Riley, Muska je opčinila bujna glumica koja je došla s prijateljicom, odjevena u usku dugu haljinu koja je isticala njenu nevjerojatnu figuru, opisala je Ashlee Vance u knjizi 'Elon Musk: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću'.

Elon Musk i Talulah Riley dva puta su stali pred oltar
Profimedia 

Sljedećeg dana otišli su na ručak, a Musk je 22-godišnjoj Riley, koja je još bila djevica, rekao da joj želi pokazati svoju raketu.

'Bila sam skeptična, ali stvarno mi je pokazao snimke rakete', ispričala je kasnije.

Profimedia Bivša supruga Elona Muska, Talulah Riley, u vezi je s glumcem Thomasom Brodiejem-Sangsterom