David Beckham, bivši nogometaš Engleske i Real Madrida, te njegova supruga, modna dizajnerica i članica grupe Spice Girls Victoria Beckham, trenutno se suočavaju s nizom vrlo neugodnih optužbi.

Autor Tom Bauer objavio je knjigu o njihovom životu pod nazivom 'Kuća Beckhamovih' u kojoj iznosi brojne zanimljive, ali i nepotvrđene, detalje o životu ovog para, njihovim obiteljski odnosima, ali i poznanstvima s javnosti poznatim osobama.

Među ovim potonjima je Meghan Markle, koja je jedno vrijeme bila jako dobra sa slavnim parom, koji je došao i na njeno vjenčanje s princem Harryjem.

Victoria Beckham (7).jpg
RAY TAMARRA / EVERETT / PROFIMEDIA 

Bauer se detaljno pozabavio s Meghan Markle i Victorijom Beckham, a ustvrdio je i da su zategnuti odnosi među njima nastali kada je dizajnerica bivšoj glumici odbila dati svoje kreacije.

U knjizi se navodi da je Meghan, nakon što se udala za princa Harryja i postala članica britanske kraljevske obitelji, svjesna da će biti fotografirana iz dana u dan, izrazila želju da nosi odjeću i torbe s potpisom Victorije Beckham. Navodno je tražila od supruga Davida Beckhama da joj besplatno da sve što treba, a Victoria je to odbila.

Princ Harry i Meghan Markle na platinastom jubileju kraljice Elizabete
PA IMAGES / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA 

Vjeruje se da je to dovelo do ledenog odnosa koji danas postoji između Beckhamovih i Sussexovih. No za zahlađenje odnosa nije kriva samo Victoria, ni palača nije mogla dopustiti takav dogovor zbog protokola koji vladaju na dvoru. Navodno je i palača stavila veto na to da Victoria daje svoje kreacije Meghan jer je takav dogovor protiv pravila.

U knjizi se dodaje i da je Meghan Markle pobjesnila kada je shvatila da je ovaj slavni par bogatiji od njezinog supruga i nje, iako su njih dvoje dio kraljevske obitelji.

'Pobjesnila je kad je shvatila da su Beckhamovi bogatiji od nje, da imaju pet kuća, stalni pristup privatnim zrakoplovima, pozive da plove jahtama i mnogo više novca, a ona je tek trebala postati vojvotkinja', piše Bauer, prenosi Glossy.

Profimedia Meghan Markle ima svoj podcast