Maja Šuput Tatarinov imala je još jedan radni vikend. Pjevala je na svadbi u Čepinu, a s njom je išao i sinčić Bloom (3). Maja je nastupala do jutarnjih sati, a otkrila je da joj je s mališanom pomogao njezin prijatelj, slavni pjevač Tony Cetinski

Maja Šuput i Bloom
Instagram 

'Hvala kolega Tony Cetinski što si preuzeo dadiljanje i igre bez granica jutros dok sam išla ubiti oko nakon svirke. Kolega za poželjeti', napisala je Maja, a pjevača su u komentarima hvalili njezini pratitelji. 

'Bravo, Tony', 'Predivno', 'Savršeno', 'Prekrasno ditešce', pisali su mu. Maja je nedavno još jednom oduševila sve otkrivši da će donirati odjeću koju je njezin Bloom prerastao. 

Tony Cetinski i Bloom Tatarinov
Instagram 

'Bloom raste kao gljiva, a moja ljubav prema modi i uživanje u njegovom odijevanju je neizmjerna. Vrijeme je da opet podijelimo robicu i usrećimo nekoga kome je zaista potrebna. Nadam se da ćemo i ovoga puta poslati na pravu adresu. Pišite tko treba... jer kako kaže Bloom kad se skocka: 'Imam stajling', istaknula je Maja.  

Sugerirali su Maji da ne pošalje sve jednoj obitelji nego da raspodijeli na više njih te da se sjeti brojnih udruga. Svi još jednom pozdravljaju predivnu gestu pjevačice i nadaju se da će se u nju ugledati i druge obitelji koje su dobrostojeće. 

Instagram Pjevačica je i ranije poklanjala odjeću koju je njezin sin prerastao, a cilj joj je da stvari odu u ruke onih kojima je potrebno