Belgijski sportski novinar Ruben van Gucht (37), inače suprug Blanke Vlašić (40), trenutno je u Kölnu gdje izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu. Javio se iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju Radio 2 Weekwatchers uoči utakmice Europskog prvenstva između Belgije i Rumunjske.

Gledatelji su primijetili par ženskih nogu na krevetu iza njega. Kad ih je primijetio pokušao ih je sakriti šalicom kave, no nije uspio. Snimka se sad širi društvenim mrežama, a belgijski HLN piše da Ruben nije htio ništa komentirati.

Zanimljivo je da su prije samo 10 dana belgijski mediji pisali o Rubenovom privatnom životu, odnosno o odnosu s 31-godišnjom Charlotte Van Looy, spisateljicom, producenticom i bivšom djevojkom Adriaana Van den Hoofa (51).

Prema Dag Allemaalu, Ruben i Charlotte su 'bliski'. Spomenuti medij podsjeća da Blanka živi u Splitu s njihovim 1,5-godišnjim sinom Mondom te piše da se Ruben i Charlotte redovito se sastaju, a to novinari zaključuju iz njihovih objava na društvenim mrežama. Istovremeno su boravili u Nieuwpoortu, Valenciji i Milanu, a Charlotte je prije dva i pol tjedna objavila fotografiju sa sportskim komentatorom. Van Gucht je otišao u Kansas City s bivšim profesionalnim biciklistom Janom Bakelantsom, koji je tamo vozio biciklističko natjecanje Unbound Gravel, a Charlotte je išla s njima.

'Kakva ekipa, kakvo iskustvo! Samo ljubav, prijateljstvo i uspomene za cijeli život', napisala je uz niz fotografija.

Isti medij piše da Charlotte redovito prati Van Guchta na snimanju njegovog podcasta 'Cycling Club Wattage'.

Blanka je prije svega Hrvatica i ima obveze u svojoj zemlji, odgovorio je Ruben u 'Gertovom stolu' na pitanje zašto ne živi s obitelji.

'Štoviše, odgoj djeteta zahtijeva puno od čovjeka. A ako to morate raditi u okruženju koje ne poznajete...', dodao je.

HLN je ovih dana kontaktirao Rubena oko tih napisa, a on je rekao da 'nema ni vremena ni potrebe' razgovarati o svom privatnom životu.

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht imaju sina Monda
Instagram 

'Ovo je naporan period. Upravo sam se vratio iz Ruande i već sam na putu za Njemačku', rekao je.

Njegov menadžer također je bio škrt na riječima, a ni Charlotte nije htjela ništa reći:

'Ne želim komentirati svoj odnos - ili bolje rečeno, profesionalni odnos koji imam s Rubenom', rekla je za Dag Allemaal.

O odnosu Rubena i Charlotte pisalo se i neposredno prije Blankina poroda, više pročitajte OVDJE.

Maja Prgomet, Instagram Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht vjenčali su se u svibnju 2022.