Holivudski snagator Dolph Lundgren (66) glavna je zvijezda ovogodišnjeg festivala Filming Italy na Sardiniji. Riječ je o festivalu na kojem se prikazuju internacionalni i talijanski filmovi, serije i dokumentarci.

Švedski je glumac sa sobom na festival poveo suprugu Emmu Krokdal (27) te kćer Gretu Lundgren (22), s kojima je pozirao na crvenom tepihu.

Lundgren je lani u tajnosti oženio 39 godina mlađu djevojku. Kako su otkrili, vjenčali su se na Mykonosu, otoku na kojem imaju vilu. Na vjenčanju su bili članovi njihovih obitelji te najbliži prijatelji.

dolph lundgren
- / PA Images / Profimedia 

'Zbog pandemije i liječenja u bolnici nekoliko smo puta morali pomicati datum', otkrili su, osvrnuvši se tako na njegovu borbu za život. Legendarni glumac se osam godina bori s rakom pluća.

Podsjetimo, slavni snagator je u emisiji 'In Depth' otkrio da mu je karcinom pluća dijagnosticiran prije osam godina. Kako je rekao, sumnja da je obolio zbog uporabe steroida u vremenima kad se bavio bodybuildingom.

Dodao je da je bio u remisiji, no da mu se rak vratio 2020. godine. Tražio je drugo mišljenje, a tretman koji je dobio rezultirao je smanjenjem tumora.

'Dan je nakon moje operacije, izvadili su mi jedan tumor, zatim su izvadili još dva koja su našli i još tri mala', ispričao je Dolf odjeven u bolničku haljinu.

Dolph Lundgren na crvenom tepihu s 22-godišnjom kćeri i 27-godišnjom suprugom
YouTube Dolph Lundgren o borbi s rakom

'2020. sam se vratio u Švedsku i imao sam neku vrstu refluksa, nisam znao što je to pa sam napravio magnetsku rezonancu. Otkrili su da oko tog područja ima još nekoliko tumora. Našli su još jedan tumor na jetri', ispričao je.

Tumor je narastao do veličine limuna. 'Pitao sam koliko mi je još ostalo, mislim da je doktor rekao dvije do tri godine, ali po glasu sam shvatio da misli da je manje. Mislio sam da je to sigurno to', rekao je.

Najveća podrška mu je Emma.

'Usta su ga jako boljela, ruke su ga boljele i nije mogao ništa jesti. Bila je to borba, gubio je na težini. Shvatili smo da je mnogo gore nego što smo mislili, počeli su pričati o tumorima u plućima, želucu, na zdjelici, oko bubrega', ispričala je.

dolph lundgren, emma krokdal
Head To Toe Celebs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U to se vrijeme šuškalo o krizi u njihovoj vezi jer su ih fotografi nerijetko snimili neraspoložene, no nakon ove ispovijesti postalo je jasno koji se razlog skrivao iza njihovih tužnih lica.

Lundgren iza sebe ima tri braka, a svojedobno je progovorio o odnosu njegovih kćeri i Emme. Rekao je da mu je drago što njegova djeca imaju dobar odnos s novom suprugom.

Instagram, Profimedia Dolph Lundgren i 39 godina mlađa Emma