O privatnom životu pjevačice Sanje Doležal (61) ne zna se puno jer o njemu ne govori često. Poznato je da je ponosna majka dvoje djece, kćeri Lee i sina Luke. Kći živi u Londonu i krenula je stopama roditelja. Ondje studira na jazz-akademiji, a Sanja joj često dođe u posjet. 

Sanja Doležal.
Instagram 

Luka ima 31 godinu i studirao je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Sanja je svojedobno ispričala kako njezina sina jako zanimaju brojevi te otkrila na koga je tako nadaren za matematiku. 

undefined
Story 

'Ne znam, ali znam da je imao izvrsne profesore matematike i u osnovnoj školi i u gimnaziji. Moj suprug i ja nismo baš voljeli matematiku u školi, ali kuži je moj tata iako se njome nije bavio', ispričala je jednom prilikom. Sanjinu djecu rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti, a kad su bili manji znali su na neke događaja doći s majkom, pjevačicom grupe Novi fosili. Doležal je istaknula kako se od rođenja djece pripremala na to da će oni odrasti i otići. To su za nju čari roditeljstva. 

Tko su djeca Sanje Doležal, Luka i Lea Šarić?
Story 

'Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija', rekla nam je Sanja ranije. Djecu je dobila u dugogodišnjem braku s Nenadom Šarićem, inače bubnjarom grupe Novi Fosili, koji je preminuo 2012. od posljedica moždanog udara.

Instagram Sanja Doležal često pozira bez šminke