Glumica Leighton Meester mnogima je najpoznatija po ulozi Blair Waldorf u hit seriji 'Tračerica', no malo tko zna da je u privatnom životu prošla pakao. Naime, Leighton je rođena 1986. godine u zatvorskoj bolnici, budući da je njena majka Constance Meester tada služila zatvorsku kaznu od trajanju od 16 mjeseci.

Životna priča Leighton Meester
Story 

Tri godine prije rođenja kćeri, Constance je s još nekoliko članova obitelji prokrijumčarila 544 kilograma marihuane s Jamajke u Ameriku, što je bio razlog njihova uhićenja. Uz to, glumičina teta bila je prva žena u Americi koja se našla na popisu 15 najtraženijih kriminalaca nakon što je pobjegla iz zatvora, piše Žena.rs.

Constance je nakon poroda smjela zadržati bebu 3 mjeseca u pritvoru, a potom su brigu o glumici preuzeli baka i djed.

'Shvatila sam da nikoga ne mogu osuđivati, a pogotovo ne svoje roditelje zbog ono što su radili u prošlosti, jer se ljudi mijenjaju', rekla je Leighton jednom prilikom. 

Ipak, glumica je kasnije tužila svoju majku jer je novac koji joj je slala za uzdržavanje svog bolesnog, mlađeg brata potrošila na kozmetičke tretmane, plastične operacije, botoks i nadogradnju kose. Nakon četiri godine, dobila je sudsku bitku protiv svoje majke. 

Zbog brata koji se bori s više dijagnoza, glumica joj je mjesečno slala više od sedam tisuća dolara. Zatražila je i skrbništvo nad bratom, a nakon presude u svoju korist nije tražila nikakvu novčanu odštetu, već samo da joj majka zauvijek nestane iz života. Međutim, majka joj je uzvratila protutužbom i tvrdila da je prekršila ugovor te ju fizički zlostavljala.

Ispričala je kako joj je kći obećala davati 10.000 dolara na mjesec, no taj je iznos umanjila na 'samo' 7500 dolara. Žalila se i da je žrtvovala svoju sreću zbog kćerine glumačke karijere i preselila se u Los Angeles. Kasnije je ipak povukla tužbu.