Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javila se bivša Ćorlukina djevojka i progovorila o spletkama i ogovaranju

Autor L.B.

Što se događa?

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Iako je se najviše pamti po danima kada je pohodila zagrebačke narodnjačke klubove s nekadašnjim zaručnikom Vedranom Ćorlukom zbog kojeg je i postala poznata javnosti, čini se kako Iva Buzov još uvijek nije potpuno nestala sa scene.

Svoju aktivnost na društvenim mrežama smanjila je na minimum, ali tu i tamo se atraktivna Iva javi svojim obožavateljima i počasti ih svojom fotografijom ili ponekom ispovijesti. Iznimka nije bila ni sada kada je na nešto drugačiji način progovorila o spletkama koje se događaju u Velikoj Gorici u kojoj živi, te ogovaranju na koje nailazi. 

'Nekoć davno u Kraljevstvu zvanom Velika Gorica, živjela je strašna vještica Mirjana. Vještica Mirjana nije imala pametnijeg posla od ogovaranja podanika u Kraljevstvu. Jednog je dana vještica Mirjana odlučila oblatiti princezu Ivu. Princeza Iva voljela je sve što vole mladi, ali ona je to malo bolje odradila u svojim sofisticiranim odjevnim kombinacijama. Vještica Mirjana u to je vrijeme čizme preko koljena vidjela samo na Juliji Roberts u filmu Pretty woman, pa je za svoju izmišljotinu dobila inspitaciju nakon što je vidjela princezu Ivu u fantastičnim leopard čizmama iznad koljena. Danas kada sve blogerice, trendseterice, gospođe i gospođice na sebe nabacuju cijelo životinjsko carstvo, mislim da je princeza Iva napokon sigurna. Princeza Iva šalje pozdrave vještici Mirjani, možda joj se ove čizme svide. Mogla sam obuti i crne, ali to onda ne bih bila ja', napisala je Iva priču koja je vrlo brzo izazvala pregršt reakcija njenih pratitelja. 

Tagovi

Magazin

Royals