Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hana Hadžiavdagić posvađala se s pratiteljicom: 'Žena bez djeteta je smeće?'

Autor L.B.

Bez dlake na jeziku

 Izvor: Story

Voditeljica i influencerica, Hana Hadžiavdagić Tabaković, prije svega je poznata po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, a nerijetko zna biti prisutna i u 'internetskim svađama' s obzirom na to da Hana nema problem reći što misli. 

Tako je i sada, na Haninom Instagram profilu ostavljen ružni komentar jedne pratiteljice koji je voditeljici očito jako zasmetao. 'Dosadna si više... Ajde se malo smiri i osnuj obitelj. Dosta te više po Instagramu', napisala je pratiteljica, a Hana nije dugo čekala da joj odgovori. 'Je li moguće da jedna žena može biti ovako zločesta i imati ovakav komentar? Što znači osnuj obitelj? Supruga imam već deset godina. Aludirate na djecu možda? Strašno!', odbrusila joj je Hana, a nakon nekoliko minuta, sve je objavila na Instagram Storyju kako bi svima pokazala što se dogodilo. 

 Izvor: Instagram (Screenshot)

'Divna neka dama. Puna ljubavi i razumijevanja. I opet ta tema djece. Što je žena bez djeteta? Smeće? U kakvom svijetu mi živimo?', napisala je uz prepisku komentara te dodala kako se nikoga ne bi trebalo ticati tema djece u njenom životu, pa čak ni njenu majku. 

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Magazin

Royals