Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodaja kuće Georgea Michaela uznemirila obožavatelje

Autor D.S.

Otkrivena istina

 Izvor: Profimedia

Dom Georgea Michaela, Mill Cottage, smješten na Goring-on-Thames u Oxfordshireu u jugo-istočnoj Engleskoj, ovih dana je prodan za 3, 4 milijuna funti na opće razočarenje obožavatelja, otkriva 'Hello!'.

 Izvor: Profimedia

Pjevač grupe 'Wham' i svjetski poznata zvijezda, preminuo je u spomenutoj rezidenciji na Božić 2016. godine. Nakon tog nemilog događaja, mjesto je postalo okupljalište za njegove obožavatelje koji obilaze Mill Cottage, te odaju počast ovom velikom pjevaču.

 Izvor: Profimedia

Obožavatelji su nakon njegove smrti predlagali da se kuća pretvori u muzej posvećen Georgeovom životu te njegovom naslijeđu, a prijedlog mještana bio je i da se tamo svake godine obilježava njegov rođendan. No, čini se da su to bile samo puste želje, piše 'Hello!'.

Zemljišnoknjižni dokumenti, razotkrivaju kako je dom prodan lokalnom paru u srpnju ove godine, te da su se već uselili. Tako  se ideja muzeja ipak morala odbaciti, a cijela prodaja je uslijedila nakon što je obitelj zvijezde apelirala na obožavatelje da prestanu ostavljati cvijeće i darove ispred kuće u znak spomena na pokojnika. Isto su molili i za drugu njegovu imovinu, kuće, kao što je ona u Highgateu u sjevernom Londonu, kako bi se omogućila privatnost novih vlasnika. 

 Izvor: Profimedia

Podsjetimo, 25. prosinca 2016. godine, Georgea je u kući pronašao njegov partner Fadi Fawaz, a kasnije se doznaje da je preminuo od posljedica bolesti srca i jetre. Pokojni 53-godišnjak ostavio je 97, 6 milijuna funti, većinu svog imanja kao i svoje nekretnine svojim sestrama Yiodi i Melanie. 

Magazin

Royals