Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sretni trenuci u obitelji Kostelić

Autor Ž.G.

Ponosan je

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Bivši hrvatski skijaš, Ivica Kostelić, često uživa u društvu svojih sinova u prirodi, bilo da se igraju ili da ih 39-godišnjak nečemu podučava. Tako je i ovog puta na svom Instagram profilu, s obožavateljima podijelio fotografiju na kojoj su on, četverogodišnji sin Ivan i trogodišnji sin Leon, negdje u šumi na otoku Mljetu.

Naime, Ivica svoje sinove drži na ramenima dok korača popločenim putem kroz šumu. Uz fotografiju, koju je objavio stoji i opis koji je rastopio brojne obožavatelje. 'Imam cijeli svijet u rukama', napisao je ponosni otac. Sudeći prema tim riječima, Ivica ne može biti sretniji i zadovoljniji svojim sinovima, ali i suprugom Elin, bivšom islandskom skijašicom.

Podsjetimo, Ivica je u braku s Elin od 2014., a iz tog braka su dobili sinove Ivana i Leona. Svojevremeno je 34-godišnja Elin za Story rekla kako je Ivica predivan otac, te da ga djeca obožavaju, ali i on njih. Istaknula je kako on nije strog, nego je čvrsto postavio granice, pa Ivan i Leon znaju što smiju, a što ne.

Magazin

Royals