Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

PETAR I LUCIA ĆIRITOVIĆ Prvi izlazak na špicu malenoga Jakše

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Glumac i njegova supruga, ekonomistica Lucia Ćiritović, uživali su u šetnji s mlađim sinom

Gotovo dvadeset dana glumac Petar Ćiritović bio je razdvojen od obitelji zbog poslovnih obveza, a kada se napokon vratio u Zagreb, odlučio se u potpunosti posvetiti najmilijima. Tako je prošli tjedan prošetao središtem metropole sa suprugom Lucijom i mlađim sinom Jakšom. Supružnike Ćiritović snimili smo na Trgu Petra Preradovića kako uživaju u proljetnom suncu i ispijaju kavu, a pritom su nastale prve fotografije tromjesečne bebe.

Izvor: Story

Nedostajao je jedino stariji Krsto, koji će u svibnju navršiti šest godina. Zvijezda brojnih domaćih serija izbivala je iz Hrvatske zbog snimanja sitcoma za RTL u Beogradu, no o detaljima projekta još ne želi govoriti. To je još jedan u nizu angažmana koje je u posljednje dvije godine ostvario na spomenutoj televiziji. Potkraj 2016. gledali smo ga u seriji ‘Prava žena’, a na RTL-u je u prosincu prošle godine sudjelovao i u humanitarnom izdanju showa ‘Tri, dva, jedan - peci!’ u kojem je s kolegom Borkom Perićem odnio pobjedu. To mu se iskustvo toliko svidjelo da nimalo ne žali što je pristao, štoviše priznaje da se i u budućnosti vidi u sličnim televizijskim formatima.

Izvor: Robert Gašpert

No u Srbiju je ipak išao zbog serije, a nakon povratka ponovno uživa u ulozi koja ga čini najsretnijim - očinskoj. 

Drugi sin popularnog 39-godišnjaka i pet godina mlađe magistre ekonomije na svijet je stigao potkraj siječnja u zagrebačkoj Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici. Iako se pomalo nadao da će dobiti kćer, omiljeni televizijski negativac danas ne krije koliko je sretan što je u njihov dom u središtu grada stigao još jedan dečko kojem se osobito razveselio stariji brat Krsto. 

- Krsto je oduševljen, želio je brata. Meni je bilo svejedno, iako sam možda više priželjkivao djevojčicu. Lucia također, ali čini se da Ćiritovići dobivaju samo muške. Da sam dobio samo žensko dijete, loza bi stala. Ja sam jedinac, moj tata je jedinac, moj je djed imao dva brata, od njih je samo jedan imao sina koji se nije ženio... - nedavno nam je rekao Petar koji supruzi često, osobito otkako imaju dvoje male djece, pomaže u kuhinji, a nerijetko pripremi i ručak za cijelu obitelj.

Izvor: Robert Gašpert

- Lucia odlično kuha, čak je još kao studentica napisala malu kuharicu, ali i ja dosta kuham. Kad smo tek prohodali i dok je Krsto bio malen, ona je radila, a ja nisam snimao pa sam kuhao svaki dan - priznao nam je jednom uspješni Zagrepčanin koji je nadomak četrdesetima ostvario velik dio onog što je zamislio. 

Ne samo da se može pohvaliti uspješnom karijerom nego i prekrasnom obitelji koja je odnedavno veća za još jednog člana. 

- Samo nedajbože bolesti. Svi smo u nekom problemu, svi imaju kredite, dugove, nevolje, nemaju mobitel ili automobil koji žele, a onda im liječnik u jednoj rečenici kaže neku lošu dijagnozu i u dvije sekunde sve ostalo postaje nevažno. Nisam još počeo, ali trudim se živjeti kvalitetnije, ispravno posložiti prioritete - poručio je jednom.

Izbor Urednika

Royals