Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.05.2018. / 08:19 12.05.2018. / 22:45

PRVIH 15 GODINA Natali Dizdar održala koncert života

Autori Antonija Nazor T.O. M.D. Nikolina Guja L.B.
11.05.2018. / 08:19 12.05.2018. / 22:45
Autori Antonija Nazor T.O. M.D. Nikolina Guja L.B.
11.05.2018. / 08:19 12.05.2018. / 22:45

Prvo pojavljivanje u javnosti ova pjevačica predivnog glasa i stasa ostvarila je krajem 2003., a danas, 15 godina kasnije proslavila je svoj veliki slavljenički koncert u organizaciji Storyja

Naravno, riječ je o Natali Dizdar koja je večeras održala koncert za pamćenje u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Budući da Story njeguje dugogodišnju tradiciju organizacije vrhunskih koncerata, ni ovoga puta nije razočarao slavljeničkim koncertom talentirane Zadranke.

Izvor: Story

Ova glazbena poslastica popraćena je gostovanjem velikih glazbenika, ujedno i Natalinih prijatelja, autora i producenata Darka Rundeka koji je bio tekstopisac u pjevačicinom poznatoj pjesmi 'Mjesecu je dosadno', Coca Mosquita koji je producirao prva dva Natalina albuma, Dina Šarana poznatijeg kao frontmena benda Letu Štuke i Mayalesima koji su ovu proslavu zajedno s Natali podigli na drugu razinu.

Izvor: Story Izvor: Story

Elegantna pjevačica večerašnjim nastupom apsolutno je potvrdila svoje mjesto u samom vrhu hrvatske glazbene scene i opravdano je zaradila gromoglasan pljesak. Od trenutka kada je primila mikrofon u svoje ruke vidjelo se da Natali proživljava svaku pjesmu i emociju i da se nalazi upravo na mjestu za koje je stvorena. Presjekom pjesama iz cijele karijere nostalgično je publiku vratila u neka prošla vremena i navukla im osmijehe na lica. Iako u prvom talent showu prije 15 godina nije dobila više od trećeg mjesta, Dizdar je jedna od rijetkih koja je zapravo uspjela izgraditi cijelu karijeru i probiti se na već ionako zatrpanom glazbenom tržištu.

'Bilo je prekrasno, veselo i čarobno. Naravno da smo ponosni, hvala ti kćeri na ovoj prekrasnoj večeri. Nismo se nadali prije 15 godina da ćemo ovo večeras doživjeti. Sve se događalo spontano i svojim tokom. Proslavit ćemo večeras', rekao je Natalin otac Boris ne skrivajući ponos.

Svoje dojmove s nama je podijelila i glavna zvijezda večeri, Natali Dizdar. 'Predivno mi je bilo. Ovo je moj prvi samostalni koncert u Lisinskom. Nisam očekivala toliko ljudi oko sebe na pozornici, što bend, što goste, ali energija je bila odlična i baš mi je bilo lijepo', rekla je Natali emotivno te kao najposebnije trenutke večeri izdvojila one kada je pozornicu dijelila s Darkom Rundekom i Dinom Šaranom. 'Bilo mi je jako lijepo i na bisu, onako u mraku. Bilo je intimno i nekako filmski', kazala je.

Natali čeka radno ljeto, pa će nastupati diljem Hrvatske, ali prije toga će na zasluženi odmor. 'Za tjedan dana idem u Francusku, pa u Ameriku, točnije u New York jer mi je tamo lijepo', priznala nam je pjevačica čiji će nastup svima ostati u dugom i lijepom sjećanju.

Fotografije: Robert Gašpert

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader