Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

HTV-ova voditeljica srodnu dušu našla u kolegi

Autor Anamarija Gnjatović
Autor Anamarija Gnjatović

Ninu Slišković Goleš ljubav prema novinarstvu odvela je u gotovo sve grane te struke. Splićanka je voditeljica na radiju Enter Zagreb, kolumnistica u hrvatskom izdanju časopisa Cosmopolitan, voditeljica emisije HTV-a ‘PopRock.hr’, autorica bloga Ruž&Ružmarin, ali i vlasnica PR tvrtke. Iako je u Zagreb došla zbog fakulteta i posla, 29-godišnjakinja je u tom gradu zbog ljubavi pustila korijenje. Nina je u braku s Dinom Golešom, novom snagom Informativnog programa Nove TV. 'Kada bi mi netko rekao da se moram odreći jednog posla, ne znam kojeg bih se odrekla. Sve je krenulo od radija na koji sam došla slučajno na poziv Gordana Vasilja. Tako su se stvari počele razvijati. Jedno je vuklo drugo', objašnjava Nina. Nini je ovo ljeto obilježilo upuštanje u televizijske vode jer je počela na HTV-u voditi glazbenu emisiju ‘PopRock.hr’. 'Bio mi je to velik izazov. Inače nisam tremarošica i ne osjećam klasičan strah. Ne uplašim se kada se upali kamera nego nastavim biti ja, a mislim da to na televiziji najbolje prolazi. Snimili smo više od sto emisija. Program se nastavlja i nakon Nove godine. Mislim da je riječ o dobrom projektu jer je u domaćem TV programu nedostajalo takvih glazbenih emisija', rekla je voditeljica čija je prva ljubav pisanje.

Izvor: Story
'Na blogu pišem o stvarima koje se događaju oko nas i problemima koji nas sve svakodnevno muče. To je moj ispušni ventil. Prvo sestri pošaljem tekst da ga pročita prije objavljivanja. Ona mi je najveći kritičar i najveća potpora u životu. Za časopis Cosmopolitan imala sam priliku obrađivati razne teme. Pisala sam o abortusu, seksu u lektirama i puno drugih ozbiljnijih tema', ističe. Za razliku od Nine, Dino je svoj poziv pronašao upravo na televiziji. Prvo je radio na Televiziji Student, a zatim na državnoj televiziji kao novinar za ‘Dnevnik’, ‘Studio 4’, ‘Regionalni dnevnik’, ‘Hrvatsku uživo’ i ‘Zagrebačku panoramu’ te kao voditelj i urednik emisija za HRT4 - ‘Vijesti’, ‘Studio 4’ i ‘Govornica’. 'Dino je nedavno prešao na Novu TV, gdje radi kao novinar. Jako je zadovoljan jer ga taj posao ispunjava. Lijepo ga je vidjeti sretnog kada na kraju dana zajedno gledamo njegov prilog na TV-u. Kaže se ‘da trebamo izabrati posao koji volimo i nećemo morati raditi ni dana u životu. Dino je učinio upravo to', govori Nina.
Izvor: Story
Bračni par Goleš upoznao se na Fakultetu političkih znanosti, točnije tijekom rada na Televiziji Student. Nakon četiri godine prijateljstva dogodila im se ljubav, a vjenčali su se godinu i pol dana nakon što su prohodali. 'Poznajem ljude koji se bave novinarstvom, a njihove druge polovice nemaju previše razumijevanja za takav posao. Ne mogu shvatiti da je to posao koji nema radno vrijeme i zbog kojeg moraš letjeti na sto strana. Dino i ja se u tome razumijemo. Podupiremo se, guramo jedno drugog i dižemo se kad pokleknemo', rekla je Nina. U brak su uplovili prije tri mjeseca i za njih je to uistinu bio dan iz snova. Nina je organizaciji vjenčanja posvetila godinu dana kako bi sve bilo savšeno. 'Vjenčanje je bilo 16. rujna. Dala sam si rok da sve mora biti gotovo dan prije, ali nisam uspjela. Mislim da svim mladenkama taj dan ispadne kaotičan, ali ne bih promijenila nijedan detalj. San mi je jednog dana i drugima organizirati vjenčanja',  kaže Nina Slišković Goleš.
Izvor: Story
Iako je dosad blagdane provodila u Splitu, i tu se dogodila promjena - ostaje sa suprugom u Zagrebu. 'Nezamislivo mi je što nisam na božićni ručak otišla kod jedne bake, a na večeru kod druge. Nedavno sam bila u nabavi lijepih tanjura i božićnih stolnjaka, nešto što dosad nisam imala. To je odrasli život s kojim se moram nositi', zaključuje Nina.
Izvor: Story
  Napisala: Danijela Goreta Foto: Ivana Kaurloto; Privatni album

Najčitanije

Najnovije