KRAJ RASKOLA ILI SAMO DOBRA VARKA? Beckhamovi viđeni sa sinom zbog jednog, izrazi lica sve govore

Obitelj Beckham u posljednje je vrijeme na stalnom udaru tabloida. Priča se da su posvađani no sada su svi zajedno viđeni na Tjednu mode.

Profimedia

Posljednjih se mjeseci priča o malo čemu osim o skandalu koji potresa obitelj Beckham. Naime, otkako se Brooklyn oženio s bogatom nasljednicom Nicolom Peltz, za slavnu obitelj sve je krenulo nizbrdo, a o njihovim se svađama neprestano piše i priča.

Podsjetimo se, Victoria Beckham prozvana je 'svekrvom iz pakla' jer je Nicolu rasplakala na njezinom vjenčanju, a Nicola je pak prozvana razmaženom bogatašicom jer nije dala Victoriji da sudjeluje u organizaciji njezine svadbe s Brooklynom. Uglavnom, dvije su Beckham dame, ona 'stara' i ova novopečena, zakuhale toliku svađu da se Brooklyn udaljio od svoje inače uvijek složne obitelji. No, sada se dogodilo nešto što daje nadu da je pomirenje na vidiku.

Profimedia 

Kako stvari stoje, povodom Victorijine modne revije na Tjednu mode u Parizu, Beckhamovi su odlučili 'ujediniti snage' i pojaviti se svi skupa na tom događaju. Prvo je to zajedničko pojavljivanje Davida i Victorije u društvu Brooklyna i Nicole u nekoliko mjeseci, pa nije ni čudo da su privukli toliku pozornost paparazza.

Profimedia 

Na modnoj reviji Victorijinog brenda pojavile su se mnoge slavne face, ali najviše pažnje privuklo je Nicolino i Brooklynovo ležerno pojavljivanje samo nekoliko minuta prije početka revije. S obzirom na to da se radi o jednom od najvažnijih modnih događanja cijele godine, očito 'razmetni sin' Beckhamovih ipak nije mogao propustiti priliku da podrži svoju mamu – pa ma koliko se ona ne slagala s njegovom novom suprugom.

Profimedia 

Mladi bračni par Beckham nije sjedio odmah u društvu Brooklynovih roditelja, već par mjesta dalje, ali su se pozdravili i nije djelovao kao da su u nekoj velikoj zavadi, a snimku i fotografije pogledajte ovdje.To je očekivano mnoge iznenadilo jer se zna kako nisu zajedno ni ljetovali niti se družili, a sve zbog Nicole koja je unijela razdor u Beckham klan u travnju kada je službeno postala Brooklynova žena.

Osim Brooklyna, u društvu Davida i Victorije bili su i njihovi sinovi Romeo i Cruz, kao i najmlađa Harper. Je li ovo kraj najslavnije svađe ove godine ili jednostavno dobro zataškan skandal koji je ujedinio Beckhamove zbog posebne prilike, tek ćemo vidjeti.

Fotografije obitelji Beckham pronađite u našoj galeriji.

Instagram Obitelj Davida Beckhama i Victorije Beckham