MOMENTALNA PROMJENA RASPOLOŽENJA: Pogledi Eve Longorije prema Brooklynu i Nicoli govore sve o stanju u obitelji

Eva Longoria, najbolja prijateljica i kuma Victorije Beckham, jasno je dala do znanja na čijoj je strani kada je u pitanju svađa u obitelji.

Profimedia

Još uvijek se sliježu dojmovi oko revije Victorije Beckham u Parizu.

Osim što je bivša Spajsica i dizajnerica pokazala još jednu prekrasnu kolekciju, više se pisalo o njenoj obitelji koja ju je bodrila iz prvog reda - suprug David, ali i sva djeca koja su se nakon dugo vremena našla na istom mjestu.

Naime, nakon što su se Beckhamovi udaljili od najstarijeg sina Brooklyna i njegove supruge Nicole Peltz, mladi par pojavio se u Parizu te pokušao stati na kraj nagađanjima o velikoj svađi u obitelji, no zapravo su samo dolili ulje na vatru.

Profimedia 

Na reviju su tako stigli nekoliko minuta prije početka vidno neraspoloženi. Ipak, mnoge je zasmetalo što su došli u trapericama, a Brooklynu su se na fotografijama vidjele i bijele bokserice. Također, mlada milijarderka nije se previše potrudila oko kose i šminke, što se također dobro vidjelo...

Profimedia 

Svi ostali gosti bili su u glamuroznim opravicama, što su neki shvatili kao provokaciju mladog para da pokažu kako ih 'nije briga'. Par je sjedio i nekoliko mjesta udaljen od ostatka obitelji, no pozdravili su se sa svima.

Ni mama Victoria nije izgledala pretjerano sretno, i iako je inače uvijek ozbiljna, njeno lice izgledala je prilično ljutito prije revije.

U jednom trenutku uhvaćena je i 'ljutita' glumica Eva Longoria, njena kuma i bliska prijateljica, a mnogi misle kako su pogledi bili upućeni upravo Brooklynu i Nicoli. Dotad, prekrasna 'Kućanica' bilo je, kao uvijek, nasmijana od uha do uha.

Profimedia 

Podsjetimo, Victoria Beckham prozvana je 'svekrvom iz pakla' jer je Nicolu rasplakala na njezinom vjenčanju, a Nicola razmaženom bogatašicom jer nije dala Victoriji da sudjeluje u organizaciji njezinog vjenčanja s Brooklynom. Uglavnom, dvije su Beckham dame zakuhale toliku svađu da se Brooklyn udaljio od svoje inače uvijek složne obitelji.

To je jako povrijedilo njegove roditelje, a reagirao je i inače uvijek miran David.

'Mislim da David nikada nije izgubio strpljenje s Brooklynom ili se ljutio na njega, ali mislim da se to sada dogodilo', rekao je izvor za britanski The Daily Mail. 'Mi to ne radimo u našoj obitelji - i ti to jako dobro znaš', navodno je rekao David pa dodao: 'Što će se sljedeće dogoditi, na tebi je, ali mi smo gotovi s dramama'.