'Tri trudnoće su ostavile potpis': Doris Pinčić otkrila kroz što je sve prošla, pratitelji su joj pružili podršku

Voditeljica se vratila na male ekrane nakon 8 mjeseci izbivanja.

Promo fotografije/ Therme Laško

'Moja kosa prošla je svašta', započela je Doris Pinčić Guberović (35) objavu na društvenim mrežama. Nakon što je osam mjeseci gledatelji nisu vidjeli u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' jer je bila na porodiljnom, Doris se vratila na male ekrane. To su s oduševljenjem dočekali mnogi. 

Story 

'Napokon', 'Predivna Doris, uvijek uljepša dan', 'Prelijepa žena', nizali su se komplimenti. 

Voditeljica je sada prisjetila što je sve prošla njezina kosa. 

'Od 200 ekstenzija u glavi za seriju, preko kućnog farbanja ponekad (eksperimentiranja bolje reći), kovrčanje, više puta u danu, feniranje na raznim snimanjima do tri trudnoće koje su ostavile potpis također', rekla je pa dodala: 

Promo fotografije/ Therme Laško 

'A i godine su donijele i sve više sijedih polako...'

U videu koji je objavila uz opis se vide brojne frizure koje je Doris mijenjala kroz godine. Imala je i dugu smeđu kosu, pa kratku, svjetlosmeđu, s pramenovima... Oko jednoga su njezini pratitelji složni - uvijek je izgledala savršeno.

promo 

Doris uživa u majčinstvu, u rujnu je rodila treće dijete, djevojčicu koja se zove Divna, kako je Story ekskluzivno objavio. To je prvo dijete koje je dobila u braku s Davorom Guberovićem, a iz prošlog braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu. I Davor iz prošlog braka ima dvoje djece.

Kako se Doris mijenjala pogledajte u galeriji: