'Kate je priznala čim smo je ulovili u laži': Princeza je skrivala detalje oko raka, pola godine nije 'izašla iz kuće'

Otkrila je da će njezino liječenje trajati još nekoliko mjeseci.

Instagram

'Kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate tijelu dati odmor. Ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti to što se osjećate dobro', otkrila je Kate Middleton (42).

ABC News/ screenshot 

Princeza od Walesa istaknula je kako su je oduševile ljubazne poruke podrške i ohrabrenja tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Dodala je kako su joj te riječi puno značile, ne samo njoj već i Williamu te da su im pomogle u nekim teškim trenucima. 'Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci

Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U ožujku je otkrila da ima rak, nakon što se mjesecima špekuliralo zašto se povukla iz javnosti. Bolest je bila jedna od opcija i javnost je htjela znati detalje o budućoj kraljici. Tek kada su glasine prevršile svaku mjeru, Kate se oglasila i ispričala sve o raku i odlascima na preventivnu kemoterapiju. To je bilo prije 3 mjeseca, a sve do danas vladao je muk. Nije komentirala svoje zdravlje, tek bi povremeno princ William dobacio na javnim okupljanjima: 'Kate je dobro!'. U petak je objavila nikad viđenu fotografiju, a istaknula je kako je nastala 2024. godine. Nagađanja ima li Kate kosu nakon odlaska na kemoterapiju te je li nepokretna, trebala bi prestati u subotu kada ćemo je konačno vidjeti u javnosti. 

Instagram 

Da aktivno razmišlja o tome da se u subotu pojavi u javnosti nakon dugih šest mjeseci izbivanja, ovih su dana otkrili britanski mediji. Poticali su je na to i brojni pratitelji koji su joj pisali poruke raznog sadržaja na društvenim mrežama. Kritičari su uvjereni kako se Kate oglasila zato što su je optužili da nije rekla svu istinu o raku. 

'Priznala je čim smo je okrivili za laži', pisali su. Inače, povod njezina 'izlaska iz kuće' je službeni rođendan kralja Charlesa, koji se obilježava u sklopu ceremonije 'Trooping the Colour'.

YouTube, i-Images / Eyevine / Profimedia Britanci strahuju zbog zdravlja njihove buduće kraljice Kate