Naviknuli smo je viđati savršeno dotjeranu, a sada je sve iznenadila ovom fotkom: Mila Elegović pokazala lice bez šminke

Lijepa glumica pokazala se u nešto prirodnijem svjetlu.

Instagram

Mila Elegović slovi za jednu od naših najljepših glumica. Redovito je možemo sresti besprijekorno dotjeranu, tako da su šanse da je vidimo u bilo kakvom suprotnom izdanju uistinu minimalne.

Ipak, sada je iznenadila svoje pratitelje na Instagramu objaviviši fotografiju bez šminke.Lijepa glumica pokazala se u nešto prirodnijem svjetlu i sasvim je sigurno da je jednako atraktivna kao i onda kada je dotjerana do posljednjeg detalja.

Instagram 

Mnogi njezini obožavatelji redovito se pitaju kako glumica uspjeva održati vitku liniju i u šestom desetljeću, a atraktivna Mila je u nedavnom intervju za Story.hr otkrila da se i dalje drži svoje čuvene izjave: 'Ne jedem što želim od 25. godine.'

'Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte što pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bi samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti tako da mi je to još jedan dodatan izazov. Ok, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: 'Baš me briga, jest ću što me volja' ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo', rekla je tada.

Instagram 

Uz zavidnu liniju, nemoguće je ne primjetiti i Milin mladolik izgled u 53.godini, a glumica poznata po svojoj iskrenosti nikada nije poricala da korist botoks i filere. Ipak, napomenula je i kako je važno imati mjeru u svemu, kao i da treba znati prepoznati kada je potrebno stati s estetskim korekcijama.

'Mislim da je suludo lagati javnost i govoriti: 'Ja ovako izgledam jer sam stavila skupu kremu'. To su gluposti. Međutim, što se tiče filera, botoksa i pomoći tog tipa, sada sam se zaustavila jer jednostavno, u jednom trenutku, lice samo kaže: 'Dosta! Ako me prepuniš, ako kreneš sa mnom majmunirati, izgledat ćeš kao nakaza', priznala je.

Više fotografija čuvene glumice, pogledajte u galeriji: