Glumica Mila Elegović u lipnju će proslaviti 54. rođendan, a osim 'recepta' za njezinu vitku figuru, javnost često zanima i njezin ljubavni život.

Mila se 2006. nakon 11 godina braka razvela od 28 godina starijeg glazbenika i fotografa Ivana Balića Cobre, a ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima. Od tada, svoj ljubavni život poprilično dobro skriva od javnosti.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra bili su u braku 11 godina
Robert Gašpert 

Sada je potaknula šuškanja svojom najnovijom Instagram objavom, a spomenutu fotografiju pogledajte OVDJE.

'U Rovinju uvijek nađem ljubav', napisala je glumica ispod fotografije na kojoj pozira s velikim smiješkom.

Mila Elegović.jpg
Story 

Podsjetimo, Mila je nedavno gostovala u podcastu 'Skip or Beep' i priznala je da ju ne mogu osvojiti mlađi muškarci.

'Pitanje ljubavi nije stvar odluke. Ni u kojem slučaju. U jednom trenutku života sam shvatila da ljudi čine najbolje što mogu. Sigurna sam da ljubav ima mnoge oblike i to me naučila, evo ta moja veza s Cobrom, koju, Bogu hvala, jedino nisam zeznula, ostalo sam sve zeznula', rekla je Mila.

Glumica je također progovorila o nemoralnoj ponudi s kojom se susrela samo jedanput u svojoj karijeri.

Mila Elegović je pronašla ljubav
Story 

'Imala sam samo jednu nemoralnu ponudu. Prvu i zadnju. I to je divno. Doživiš nemoralnu ponudu i onda odmah svi znaju s ovom nema... Nevjerojatno je kako se to zna. Vjerojatno zbog toga za neke poslove nisam bila uzeta u obzir', kazala je glumica.

Kada ju je voditeljica upitala o kojoj vrsti ponude se radilo Mila je odgovorila: 'Bila je riječ o ljubavničko-seksualnoj ponudi. Dakle seks pod krinkom ljubavi, ali na sreću ja sam se iz toga odmah ispetljala iz te situacije, tako da me to nije okrznulo', priznala je Mila.

Više fotografija glumice pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, Instagram Mila Elegović