Glumica Tara Thaller (26) i njezin dečko, plesač Mateo Cvenić skupa su godinu dana, a s pratiteljima su sada podijelili kako izgleda stan u kojem žive zajedno. Na snimci koju su objavili vidi se kako su imali pravu radnu akciju u nedjelju. 

Tara Thaller i Mateo Cvenić
Nova TV 

'Nedjeljom umjesto teretane razmještamo apsolutno sav namještaj u dnevnoj', napisala je Tara u opisu videa. Iako je stan i prije 'nedjeljnog uređivanja' djelovao skladno, Tara i Mateo očito su odlučili da je vrijeme za promjenu. Mijenjali su raspored u stanu pa su tako razni komadi namještaja dobili svoje novo mjesto. 

Tara Thaller
Instagram 

Inače, ljubavna priča Matea i Tare započela je tijekom snimanja showa 'Ples sa zvijezdama' prošle godine. Tara je tada izašla u javnost s informacijom da se razvodi od Farisa Pinje nakon godinu i pol dana braka. Nakon razvoda je o bivšem partneru govorila sve najljepše, a Faris se nije oglašavao.

Svojedobno je otkrila kako situacija nije bila idealna nakon razvoda braka jer je prijateljstvo s Mateom preraslo u ljubav. Shvatila je da nema smisla čekati i skrivati svoje osjećaje samo da prođe neki period da bi javnost bila zadovoljna i da se ne bi komentiralo kako je odmah nakon razvoda pronašla novu ljubav. To je nije bilo briga, a sada joj je drago što je slušala svoje srce i osjećaje jer se ona i Mateo u svemu slažu. U ožujku je komentirala potencijalne zaruke i vjenčanje s profesionalnim plesačem. 

Tara Thaller i Mateo Cvenić
Instagram 

'Dok je ljubavi samo tako nek ostane. Nije bitno po meni kako ćeš ti to dalje upgradeati ili formulirati, jednostavno ako se dvoje ljudi voli nek se voli. Nije bitno, zaruke, brak, veza... Mi upgradeamo svaki dan. Pa da. Bravo ljubavi', kroz smijeh su rekli Tara i Mateo za In Magazin

Kako su Tara i Mateo razmjestili stan pogledajte u galeriji: 

Instagram Nedugo nakon što se razvela od Farisa Pinje, Tara i Mateo su kliknuli u showu i nisu skrivali svoju ljubav