Alen Bičević pobijedio je u osmoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Tjednima je oduševljavao gledatelje svojim transformacijama u popularne glazbenike, a u finalu je sam mogao birati koga će imitirati. Odabrao je kraljicu sevdaha, Hanku Paldum i njezinu 'Pamtim još'.

Nosio je dugu bijelu haljinu, plavu periku, a usne je namazao crvenim ružem. Žiri ga je pohvalio, na koncu je i pobijedio, a s obzirom na to da je i Alena zanimalo kako se Hanki svidio njegov nastup, upravo smo joj to pitanje i postavili. Nije dugo trebalo da nam legendarna Paldum odgovori: 

Alen Bičević kao Hanka Paldum
Nova TV 

'Jučer nisam mogla ostati mirna od telefonskih poziva mnogih koji su bili oduševljeni Alenovim nastupom i fascinantnim performansom. S obzirom na to da sam bila u Njemačkoj i onemogućena pratiti taj program, prijatelji su mi poslali snimku Alenovog nastupa. Nevjerojatno, gledajući snimku nastupa tog simpatičnog i talentiranog mladića, bila sam u šoku, kao da je klonirana Hanka P.', rekla nam je pjevačica. Osvrnula se i na fizički izgled i dodala kako ju je jako podsjećao na nju.

Hanka Paldum komentirala transformaciju Alena Bičevića u nju
Dražen Kokorić 

'Pa i haljina, pomislila sam da je netko iz mog ormara izvukao moju, koju mi je za snimanje spota 'Ljubav svih vremena' specijalno kreirala i sašila moja stilistica Advija. Samo mogu reći da sam oduševljena', zaključila je.

U showu je sudjelovalo osam natjecatelja, a u finalu su osim Alena bili još i Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb i Antonija Dora Pleško.

youtube/tvoje lice zvuči poznato Alen Bičević kao Gabi Novak