Glumica Tara Thaller ne skriva koliko uživa u ljubavi s plesačem Mateom Cvenićem, a par na društvenim mrežama nerijetko dijeli zajedničke fotografije. Ipak, Mateo je ovoga puta podijelio fotografiju na kojoj sam pozira na balkonu u Rovinju, a čini se da se njegovoj partnerici nije svidio opis fotografije.

'Posao i zadovoljstvo', napisao je.

Glumica se ubrzo javila u komentarima pa poručila: 'Zadovoljstvo, a? Meni rekao samo za posao'. Tarin komentar nasmijao je brojne pratitelje, a Mateo joj je kratko odgovorio: 'Jedno prati drugo', nakon čega mu je Tara napisala kako neće 'lajkati' njegov komentar.

Inače, Tara je u lipnju prošle godine otkrila kako se razvodi nakon godine i pol braka s Farisom Pinjom, a tri mjeseca kasnije službeno je potvrdila glasine o vezi s profesionalnim plesačem.

Podsjetimo, Mateo je bio Tarin plesni partner u showu 'Ples sa zvijezdama', u kojem su došli do polufinala. Kemiju između njih potvrdile su jake emocije nakon ispadanja i brza vijest o razvodu glumice i njezinog tadašnjeg supruga Farisa Pinje.

Više fotografija sretnog para pogledajte u galeriji:

Instagram Tara Thaller i Mateo Cvenić