Nakon što je u lipnju ove godine otkrila kako se razvodi nakon godine i pol braka s Farisom Pinjom, glumica Tara Thaller (25) ne skriva koliko je zaljubljena u plesača Matea Cvenića (28).

Tara Thaller i Mateo Cvenić bili su partneri u 'Plesu sa zvijezdama'
Press 

On je bio njezin plesni partner u showu 'Ples sa zvijezdama', u kojem su došli do polufinala, a otkako su u kolovozu ulovljeni skupa, ne odvajaju se jedno od drugoga. Sada je Tara otkrila detalje o svojoj svakodnevici, primjerice koliko često čita knjige. 

Tara Thaller u žutoj haljini
Instagram 

'Kad krenem čitati, onda ide knjiga za knjigom i uživam stvarno u dobrim knjigama, ali problem je to staviti negdje u svoju rutinu, redovno čitati i ostaviti vremena za to', otkrila je za InMagazin. Za sebe je rekla kako ona baš i nije tip osobe koja voli previše dijeliti svoju intimu pa smatra da bi njezina autobiografija bila bezvezna.

Tara Thaller Mateo Cvenić
Bojan Zibar 

Na ljubavnom polju joj ide itekako dobro pa s vremena na vrijeme podijeli na društvenim mrežama novosti o vezi s Mateom. 

'Sad je bilo ljeto pa malo šetnje, more, sladoled, restorani, pa malo doma, valjda normalno kao svi normalni ljudi, lijepo je...', kaže Tara. Dodaje kako često znaju zaplesati, s obzirom na to da je njezin dečko profesionalni plesač. Uostalom, i Tara se odlično snašla u plesu pa ni nju ne zaobiđu plesni treninzi. 

Više o vezi Matea i Tare pogledajte u galeriji: 

Bojan Zibar, Instagram Tara Thaller i Mateo Cvenić