Glumica i pjevačica Tara Thaller i njezin partner Mateo Cvenić više ne skrivaju da su sretni i zaljubljeni, iako su svoju ljubav tek nedavno priznali domaćim medijima.

'Throwback na naš prvi ples, lyrical, u Plesu sa zvijezdama' na ovu emotivnu pjesmu 'Kao' by Severina', napisala je Tara u emotivoj objavi, u kojoj se prisjetila prvog plesa nje i njezinog tadašnjeg plesnog, a sadašnjeg ljubavnog partnera.

Njihov prvi ples bio je na Severininu pjesmu 'Kao', a zaniljivo je kako su za prvi ples odabrali upravu tu pjesmu.

'Priznajem. Sad pred porotom ovom, čak i pred Bogom. Kriva sam, rekla sam ljubavi zbogom, a još sam sa tobom. Tu, gdje da idem, gdje da nađem spas. Hej, da li vidiš sve je protiv nas', glasi početak pjesme, koju čujemo u pozadini videa.

Tara Thaller i Mateo Cvenić na vjenčanju Valentine Walme i Marka Petrića
Instagram 

Njezini pratitelji bili u oduševljeni njihvim nastupom, a neku su komentirali kako se kemija među njima vidjela odma u prvom plesu.

Inače, ubrzo nakon Tarine rastave počela su nagađanja da je mlada glumica u vezi s njezinim plesnim mentorom, no na poslijetku su ipak otkrili da su u ljubavnoj vezi.

Tara Thaller i Mateo Cvenic.jpg
Bojan Zibar 

Od onda su stalno zajedno, a nedavno su se pojavili i na premijeri filma 'Bosanski lonac', scenarista i redatelja Pave Marinkovića.

Podsjetimo, Mateo i Tara su kliknuli u emisiji 'Ples sa zvijezdama', iako je Tara u tom periodu i dalje bila u braku s Farisom Pinjom. Bivši supružnici zaljubili su se na Akademiji dramske umjetnosti u Sarajevu, a rastali su se nakon samo godinu i pol.

Razvode se Tara Thaller i Faris Pinjo
John Pavlish 

'Faris i ja smo zajedno došli do te odluke, mladi smo, život jednostavno tako nekad kroji svoje planove. Volimo se, podržavamo se i poštujemo, to je otprilike to. Ostali smo naravno u prijateljskim odnosima', rekla je Tara za Story.

Više fotografija Tare Thaller i Matea Cvenića, pogledajte u našoj galeriji:

Bojan Zibar, Instagram Tara Thaller i Mateo Cvenić