Glumica Mila Elegović gostovala je u podcastu 'Skip or Beep' bravo! radija. Iako je proslavila 53. rođendan redovito izaziva divljenje radi svog mladolikog izgleda i dobre forme.

Tatjani Jurić je otkrila da ne ‘pada’ na mlađe muškarce, kako je podnijela poraz na Dori, ali i o nemoralnoj ponudi koja joj je bila ponuđena.

Mila Elegović.jpg
Story 

Mila se nakon 11 godina braka razvela od 27 godina starijeg glazbenika i fotografa Ivana Balića Cobre, ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima. Od tada, svoj ljubavni život poprilično dobro skriva od javnosti.

Iako nije otkrila tko je može osvojiti, priznala je da ju ne mogu osvojiti mlađi muškarci.

Mila Elegović i Ivan Balić Cobra bili su u braku 11 godina
Robert Gašpert 

'Pitanje ljubavi nije stvar odluke. Ni u kojem slučaju. U jednom trenutku života sam shvatila da ljudi čine najbolje što mogu. Sigurna sam da ljubav ima mnoge oblike i to me naučila, evo ta moja veza s Cobrom, koju, Bogu hvala, jedino nisam zeznula, ostalo sam sve zeznula', rekla je Mila.

Glumica je također progovorila o nemoralnoj ponudi s kojom se susrela samo jedanput u svojoj karijeri.

Mila Elegović progovorila o nemoralnoj ponudi
Story 

'Imala sam samo jednu nemoralnu ponudu. Prvu i zadnju. I to je divno. Doživiš nemoralnu ponudu i onda odmah svi znaju s ovom nema... Nevjerojatno je kako se to zna. Vjerojatno zbog toga za neke poslove nisam bila uzeta u obzir', kazala je glumica.

Kada ju je voditeljica upitala o kojoj vrsti ponude se radilo Mila je odgovorila:

'Bila je riječ o ljubavničko-seksualnoj ponudi. Dakle seks pod krinkom ljubavi, ali na sreću ja sam se iz toga odmah ispetljala iz te situacije, tako da me to nije okrznulo', priznala je Mila.

Inače, Mila se prije dvije godine prijavila na Doru i završila na posljednjem mjestu, priznaje kako se s javnim kritikama teško nosila jer ih do tada nikada nije ni doživjela.

'Moj ego je bio onako nasjeckan na sitno, pa kroz veš mašinu, pa kroz mesnu mašinu, uglavnom što je mene tamo toliko povrijedilo? Ja se nisam susrela ni s jednim javnim nastupom u svojoj karijeri gdje je količina negativne energije oko cijele priče probuđena, toliko velika i jaka. Zamjerali su mi sve. Zamjerali su mi postojanje…kako sam se uopće usudila doći? Znam da sam dobivala neke prijeteće poruke iz Slavonskog Broda. Valjda neki bend koji je htio otići na Euroviziju, pa drvlje i kamenje. I to uglavnom meni koja sam, kako bih rekla, uvijek bila pažena i mažena medijski, meni je to bio šok, ali u svemu tome ima jako puno dobrih stvari, znaš, jer dobro je doživjeti poraz, da se susretneš s vlastitom osrednjošću', priznala je pa dodala:

'Mene je to plašilo i bilo me sram. Sram te bilo nastupa? Ne nastupa, nego neuspjeha…dok nisam jednog dana srela Dubravka Šimenca, ja sam s njegovom suprugom išla u školu…I onda me Dudo sreo jedan dan, na cesti, kako on i Ira dolaze na moje predstave, onda mi je rekao gle, - to je utakmica, jedan put zabiješ, drugi put ne zabiješ. To mi je pomoglo, ta njegova rečenica, taj sportski, kako bih rekla, pristup stvarima mi je pomogao da ja tu svoju muku, koja se zove Dora, izliječim.'

Podsjetimo, iako je prošle godine proslavila 53. rođendan redovito izaziva divljenje radi svog mladolikog izgleda i dobre forme.

'Nikada ne propuštam trening, vrlo sam disciplinirana… Razgovarajući sa svojim godišnjacima, svima se u 50. dogodi isto, a to je da ti život signalizira da nećeš na zemlji ostati do kraja i da jednostavno postaneš svjestan svoje smrtnosti. I to može biti dosta zastrašujuće, može biti frustrirajuće, ali puno više cijenim svoj mir…I jedino si želim zdravlje, jer ako imam zdravlje, onda mogu raditi sve što ja želim, a to je vrludat, biti slobodna, imati prostor za manevar u bilo kojem smislu…', priznala je.

Više fotografije lijepe glumice, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, Instagram Mila Elegović