Nedavno oživljavanje 2000-ih je poput putovanja u prošlost, a oslanja se na mnoge trendove tog tisućljeća.

Kako svaki mjesec prolazi, vidimo prsluk koji se nosi kao košulja, sandale s remenom, cargo hlače i isprane traperice.

U mjesecu mode punom se snagom vratio i 'Balletcore', koji je prethodnica grijača za noge.

A sada se grijači za noge ponovno vraćaju na velika vrata dok se trendovi nastavljaju razvijati.

Grijači za noge prvi su se koristili kao odjevni predmet za klasične plesače, posebno za balet, kako bi potkoljenice plesača bile tople tijekom dugih razdoblja vježbanja.

Zatim je postao 'it' dodatak izvan svog 'sportskog' područja i došao do modnih entuzijasta posebno u 80-ima s jarkim bojama, neonskim bojama i kombiniranim stilskim izborom. 

Grijači za noge, koji su popularizirani na TikToku, prikazani su s različitim teksturama, monokromatskom odjećom ili grijačem za noge koji se nosi sam za sebe.

Tijekom 80-ih Madonna je predstavila grijače za noge kada je objavila glazbeni spot 'Hung Up' u kojem nastupa u njima, u akrobatskom stilu.

Iako ljubitelji mode u to vrijeme nisu bili oduševljeni ovim trendom, grijači za noge su preživjeli i nastavili dominirati modom tijekom 90-ih i 2000-ih.

Grijači za noge vratili su se u modu ove sezone
Instagram 

Od Belle Hadid, Tjedna mode do trendseterica Y2K ovaj trend pokorio je modni svijet, a ne sumnjamo da ćemo uskoro vidjeti i naše poznate dame i špicerice kako ga kombiniraju u svojim odjevnim kombinacijama.