Tony Cetinski predstavljao je Hrvatsku na Euroviziji davne 1994. godine u Irskoj.

Prošle subote, Cetinski se ponovno pojavio na opatijskoj pozornici, ali ovoga puta kao gost večeri, a tamo je otpjevao nekoliko svojih najvećih hitova na opće oduševljenje publike.

@leshotok @HRT u blind sis? hoće stilisti i bluraši biti odgovorni za reklamiranje ovog preskupog treša od robe? #Dora#Dora2023#HRT#Eurovision#Eurovision2023#TonyCetinski#PhilippPlein♬ original sound - Renato

Twitter je kasnije gorio od komentara na njegov nastup. Neki su se šalili kako je Dora zapravo bila predgrupa Cetinskom, a neki su komentirali jaknu u kojoj se glazbenik pojavio na pozornici.

Preciznije, riječ je o trenirci na kojoj je blještavim slovima pisalo ime brenda Philipp Plein. Trenirka ima i donji dio, a trenutna, snižena cijena kompleta je 3510 eura, dok mu je ranija cijena bila 7800 eura.

Jedan korisnik TikToka snimio je video o trenirci, te komentirao kako se takav komad protivi pravilima HRT-a. No Tony nije zaposlenik HRT-a, već je tamo bio samo gost, pa ga ništa nije sprječavalo da dođe tako odjeven.

Voditelj Andrija Jarak je dan nakon Dore pohvalio nastup jednog od naših najpopularnijih glazbenika.

'Cetinski prekucao igricu. Nakon dva sata distonavanja, kreveljenja i (u nekim slučajevima) pravljenja budale od sebe, izađe čovjek i održi školu pjevanja', poručio je Jarak, a s njim su se složili brojni gledatelji.

Podsjetimo, na Eurosongu u Liverpoolu u svibnju, Hrvatsku će predstavljati osebujna riječka grupa Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ' koja je podijelila mišljenja Hrvata. I dok neki misle kako su dečki idealni za ovo natjecanje, drugi smatraju kako ćemo se osramotiti.