Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baby Botox tretmani novi hit među tretmanima pomlađivanja

 Izvor: Story
Bore nastaju starenjem i one pričaju svoju priču. O tome koliko smo se smijali, koliko smo plakali i koliko smo iskusili život. Slažemo se da borica tu i tamo pridonosi šarmu, no međutim bore nas mogu izmijeniti u toj mjeri da se ne možemo prepoznati. Nadalje, produbljivanjem bora poprimamo manje sretan izraz lica, izgled nervozne, čak i ljutite osobe. Istraživanja su pokazala da što smo češće napeti, više se mrštimo i potičemo stvaranje dubljih bora. Iz tog razloga trajne bore zapravo postaju odraz našeg unutarnjeg nezadovoljstva. Danas žene, ali i muškarci, žele lice koje ne otkriva je li bilo podvrgnuto Botoxu, dermalnim filerima ili samo pilingu. Uz najnovije metode educiranih doktora, to je sada i moguće! Baby Botox tretmani Danas smo svi upoznati s Botoxom i načinom na koji opušta pokrete mišića i time minimalizira vidljivost trenutnih bora i stvaranje novih. Za one kojima treba podsjetnik, Botox je Botulinum toksin tipa A, pročišćeni protein i neurotoksin koji stvara bakterija Bacterium Clostridium. Kad se ubrizga lokalno u mišić, zaustavlja otpuštanje acetilkolina, neurotransmitera odgovornog za pokretanje kontrakcije mišića. Botox se često upotrebljava za blokiranje mišića lica kako bi u potpunosti spriječio dinamično stvaranje bora. To je odličan način za sprečavanje nastanka bora, no prekomjerno korištenje može stvoriti neželjeni zamrznuti neprirodni izgled lica. Odnedavno, liječnici su prihvatili zahtjeve klijenata i razvili novu filozofiju primjene Botoxa. Ova nova primjena  poznata je pod nazivom 'Baby Botox'.
 Izvor: Story
Baby Botox Naziv 'Baby Botox' dolazi iz pop-kulture i zapravo opisuje suptilni tretman Botoxom, odnosno 'mikro botox'. Tretman uključuje malene doze injekcija Botoxa za primjenu na uobičajenim područjima – oko očiju, na čelu te oko usta i nosa. Malena doza omogućuje pokrete mišićima lica te se time postiže prirodniji rezultat. Ovo slabljenje mišića sprečava agresivne pokrete lica koji pridonose stvaranju dubokih bora. Također, tretman traje kraće od tretmana uobičajenim dozama koji mogu potrajati i do šest mjeseci, naspram Baby Botox tretmana koji traju do tri mjeseca. Zahvat zahtjeva i drugačije shvaćanje primjene Botoxa: manje i ne tako česte doze mogu biti učinkovitije od dugotrajnijih velikih doza. Baby Botox može se koristiti u kasnim dvadesetima, u ranom stadiju razvoja bora kako bi se spriječio njihov razvoj. Nakon četrdesetih uobičajene doze Botoxa daju najbolje rezultate.
 Izvor: Story
Vistabel - Baby Botox Detalji tretmanaTretman traje do 30 minuta, no za konačan rezultat potrebno je pričekati do tjedan dana. Doktor Bagatin će pomoću tankih injekcija ubrizgati mjericu Botoxa u mišiće oko vašeg čela. To je gotovo bezbolan proces koji samo u rijetkim slučajevima rezultira jedva vidljivim podljevom na mjestu ubrizgavanja. Tretman se može ponavljati neograničen broj puta jer ne postoji nikakva opasnost za zdravlje klijenta. Potrebno je samo paziti da između tretmana bude odgovarajući vremenski razmak kojeg određuje doktor Bagatin. U najvećem broju slučajeva tretman se ponavlja svaka 3 mjeseca kako bi se održao mladenački i svježi izgled. Važno je spomenuti da je kod ponovljenih tretmana estetski učinak pomlađivanja trajniji.Poliklinika Bagatin - briga o klijentu na prvom mjestuPoliklinika Bagatin jedna je od vodećih i najkvalitetnijih medicinskih ustanova za maksilofacijalnu i plastičnu kirurgiju, anesteziologiju i dermatologiju u Republici Hrvatskoj. U suvremeno uređenim i vrhunski opremljenim prostorima Poliklinike Bagatin, na dvije lokacije, pacijentima se pruža iznimno veliki broj estetskih zahvata i tretmana, plastičnih i rekonstruktivnih operacija te dermatoloških pregleda i liječenja. Novouređeni i ugodni prostori Poliklinike omogućavaju optimalan ambijent za konzultacije, preglede i operacije. Najbolja tehnologija garantira pacijentima optimalnu, sigurnu i stručnu uslugu. Svojim nastupom, pristupačnošću, brigom o pacijentu stvorili su komparativnu prednost, diversificirali od konkurencije te su prepoznati u regiji kao poliklinika koju bi svaka osoba željela posjetiti.
 Izvor: Story
Dr. Dinko i Tomica Bagatin Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici Poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici www.facebook.com/estetska.kirurgija ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

Magazin

Royals