Udruženje JRE Hrvatska, ponosni dio europske JRE obitelji koja u 16 zemalja okuplja više od 360 vrhunskih chefova, u 2021. godinu je ušlo s dva nova člana, konobom Zijavica iz Mošćeničke Drage i restoranom Navis iz Opatije, koji su se po prvi put našli i u JRE vodiču. Ovih je dana objavljeno peto izdanje vodiča u kojem sve zainteresirane očekuje kratki pregled svih 16 restorana, članova JRE Hrvatska, a oni su, uz spomenute Zijavicu i Navis, i restorani Monte, Pergola, Badi, Marina, San Rocco, Zigante, Draga di Lovrana, Plavi podrum, Villa Ariston, Boškinac, Foša, Konoba Boba, Pelegrini, Dubravkin put.

Povodom izlaska vodiča, chefica Marina Gaši, predsjednica JRE Hrvatska, je izjavila: “Sve nas koji se predstavljamo u ovom vodiču povezuje predani rad, snažna volja i bezuvjetna ljubav prema ovom poslu. Povezuje nas i htijenje da u našim restoranima, svatko na svoj način – za vas koji cijenite dobru hranu, kvalitetne regionalne namirnice, profesionalnu uslugu i birana vina – stvori doživljaje koje ćete pamtiti i vraćati nam se, nadahnuti tim iskustvima. Dolaskom u naše restorane ulazite u naše kuće jer ovaj posao radimo s velikom ljubavlju i ulažemo u njega ono najvrednije što kao ljudi i profesionalci posjedujemo.”

Za istaknuti je kako je Udruga u 2021. ušla i s 4 Membre d`honneur restorana. Oni su Monte, Draga di Lovrana, Plavi podrum i Boškinac, restorani koji zbog svojih zasluga za gastronomiju uživaju posebno priznanje i služe kao primjeri izvrsnosti. A za istaknuti je i JRE projekt naziva Passion Week nastao u suradnji s Mastercardom, a kroz koji će gosti JRE restorana u raznim treminima kroz godinu biti u mogućnosti uživati u posebno osmišljenim menijima od 3 slijeda po popularnim cijenama. A za goste koji do kraja 2021. posjete 8 JRE restorana posebno je privlačna nagrada - gratis večera za dvije osobe u JRE restoranu po izboru. Više o uvjetima nagradne igre dostupno je vodiču.

JRE Hrvatska - predstavljen vodič za 2021.
JRE Hrvatska JRE Hrvatska, vodič za 2021.