Vlasnici ekskluzivnog brenda maslinova ulja, bračni par Nives i Goran Morović, odlučili su zaokružiti svoju priču te su na Dugom otoku, u mjestu Žmanu, sagradili Villu Nai 3.3 u kojoj imaju dva vrlo različita restorana - fine dinig restoran 3.3 te restoran Grotta 11000 u kojem su poslužuju samo jela prirpemljena na otvorenom plamenu.
Posjetio ih je chef Mario Mihelj te dozano kako su došli na tu idjeu, što se krije iza brojki u nazivima restorana, a o koncptu i ponudi oba restorana popričao je i sa chefom Denisom Galićem koji nam je otkrio kako na otoku nabavljaju vrhunske namirnice, koja se sve vina nalaze u njihovom bogatom vinskom podrumu i po čemu su ih birali, kakvu hranu poslužuju i što misli, kako će ovaj koncept proći u vremenu pandemije. Više pšročitajte u novom broju StoryGourmeta.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju