Vlasnici ekskluzivnog brenda maslinova ulja, bračni par Nives i Goran Morović, odlučili su zaokružiti svoju priču te su na Dugom otoku, u mjestu Žmanu, sagradili Villu Nai 3.3 u kojoj imaju dva vrlo različita restorana - fine dinig restoran 3.3 te restoran Grotta 11000 u kojem su poslužuju samo jela prirpemljena na otvorenom plamenu.
Posjetio ih je chef Mario Mihelj te dozano kako su došli na tu idjeu, što se krije iza brojki u nazivima restorana, a o koncptu i ponudi oba restorana popričao je i sa chefom Denisom Galićem koji nam je otkrio kako na otoku nabavljaju vrhunske namirnice, koja se sve vina nalaze u njihovom bogatom vinskom podrumu i po čemu su ih birali, kakvu hranu poslužuju i što misli, kako će ovaj koncept proći u vremenu pandemije. Više pšročitajte u novom broju StoryGourmeta.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.