"Interes prema stvaranju u kuhinji pokazao sam još kao dijete, a ponajviše zato što sam odrastao uz majku koja je po zanimanju kuharica. Iako sam volio sve što je bilo povezano s kuhinjom, omiljeni trenuci u njoj su mi bili oni kada je majka pekla kolače. Tada sam shvatio da uživam pomagati joj i s njom stvarati slastice za cijelu obitelj", otkrio je u intervjuu svojoj bivšoj šefici, slastičarki Tei Mamut Luka Pavić, chef slastičar u bračkom hotelu Lemongarden. Kako se tako mlad snalazi kao vođa tima, što mu je najvažnije u poslu te kakve slastice preferira, budući da je vegan, pročitajte u intervjuu u novom ljetnom broju StoryGourmeta.
Mario Kučera
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju