Ljetne vrućine napokon su stigle, a misli su nam svakodnevno na moru i uz njega pa smo odlučili i na naše tanjure poslužiti - more, odnosno namirnice iz mora. Chefovi StoryGourmet tima Marko Gajski, Richard Gruica, Mario Mihelj i Ante Udovičić i ovaj put dali su mašti na volju te osmislili recepte uz koje će nam ljeto biti puno ljepše i ukusnije. U njihovim jelima koje je za editorijal pripremio gastro bloger Mile Butorac, poznatiji kao Hungry Mile, a znalački pofotkao Mario Kučera puno je školjaka i rakova, a recepte potražite u novom broju StoryGourmeta.
Foto: Mario Kučera
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.