Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROMO

Gastro pozivnica mjeseca dolazi iz Istre

Autor Martina Rafaeli
Autor Martina Rafaeli

Mastercard i JRE Hrvatska pozivaju na Passion week, gastro doživljaj sezone

Izvor: Dean Dubokovič

Udruga Jeunes Restaurateurs Hrvatska (JRE) ponosni je dio europske JRE obitelji koja u 16 zemalja okuplja više od 360 vrhunskih chefova. JRE Hrvatska djeluje deset godina, te je kroz rad svakog restorana člana te kroz zajedničke projekte primjer uspješnosti. U doživljaju JRE-a nezaobilazan je i njihov slogan - Talent & Passion, jer za ove restorane njihov je poziv više od posla, on predstavlja način života, predani rad koji spaja najbolje od talenta, ali i strasti - prema kuhanju, kreaciji i gostoprimstvu. Upravo je ta kvaliteta bila inspiracija za pokretanje projekta Passion week koji je JRE Hrvatska osmislio s Mastercardom za 2021. godinu. Projekt je u različitim terminima dostupan u svih 16 restorana, i to tako da svaki restoran tijekom dva odabrana tjedna nudi posebno kreiran jelovnik od tri slijeda bez pića po pristupačnoj cijeni od 700 kn uz plaćanje Mastercard® karticama. Cijena vrijedi za dvije osobe sve do kraja listopada ove godine.

Izvor: JRE Hrvatska

Cilj je ovog projekta omogućiti mladima, ljubiteljima gastronomije, gostima koji vole fine dining, ali i onima koji tek žele upoznati fine dining, da dožive iskustvo objedovanja u JRE restoranu te tako podrže lokalne restorane, domaće proizvođače, dobavljače, sve one koji su uključeni u proces restoranskog poslovanja.

Kako ostvariti priliku za uživanje u Passion weeku? Rezervacijom stola u restoranu, uz napomenu da je rezervacija za Passion week, te uz obavezno plaćanje Mastercard® karticom.

Restoran Pergola
Izvor: Dean Dubokovič

A u periodu pred nama, od 15. do 18. srpnja te od 22. do 25. srpnja mjesto vrhunskog gastro doživljaja je istarski restoran Pergola, smješten na sjeveru zapadnog dijela Istre, u Zambratiji, nedaleko od Savudrije. Tamo vas očekuje chef Fabricio Vežnaver sa suprugom Ljiljanom koji će vam predstaviti najbolje od kuhinje koja se temelji na četvrt stoljeća tradicije te pripremi jela u savršenom spoju istarske tradicije i chefovske smjelosti. Uz uvijek savršeno svježu ribu, škampe, kozice, sipe, školjke, hobotnice, tu je i uvijek prvoklasno povrće, maslinovo ulje, sirevi, meso ali i pristup pripremi jela. Iskoristivost, održivost, praktičnost, vrijednosti su koje žive kroz odabir i pripremu svake namirnice u svakoj sezoni.

U sklopu termina Passion weeka u Pergoli vas uz prethodnu rezervaciju koja je obvezna, te plaćanje Mastecard® karticama, očekuje jelovnik od 3 slijeda - carpaccio od jakobove kapice, ravioli punjeni sa skutom i crni tartuf te krema od celera, buzara od raka žbirca, list sa mahunama.

Chef Fabricio Vežnaver, restoran Pergola
Izvor: Dean Dubokovič

Restoran Pergola
Izvor: Dean Dubokovič

Restoran Pergola
Izvor: Dean Dubokovič

Više o budućim terminima održavanja Passion weeka potražite na društvenim mrežama i ovdje.

Članovi JRE Hrvatska su: konoba Zijavica - Mošćenička Draga, Navis - Opatija, San Rocco - Brtonigla, Monte* - Rovinj, Pergola – Savudrija, Badi - Umag, Marina - Novigrad, Zigante - Livade, Draga di Lovrana* - Lovran, Plavi podrum - Volosko, Villa Ariston - Opatija, Boškinac* - Pag, Pelegrini* - Šibenik, Foša – Zadar, Dubravkin put - Zagreb i Boba - Murter.

Izvor: JRE Hrvatska

Izbor Urednika

Royals