Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi trend

Predstavljeno prvo burger pivo u Hrvatskoj!

Autor Ela Radić
Autor Ela Radić

Ekipa Submarine Burgera predstavila je Burger Beer povodom svog sedmog rođendana

Izvor: Press

Ekipa Submarine Burgera, našeg najvećeg domaćeg lanca burger restorana, predstavila je prvo burger pivo u Hrvatskoj povodom svog sedmog rođendana. Sa željom da ponude pivo koje će nadopunjavati njihov menu, osmislili su lager koji još više naglašava okus Submarinea te su time još jednom postavili novi trend na gastro sceni. Nakon što su se s idejom javili prijateljima u Garden Breweryju, krenulo je testiranje, sparivanje, ocjenjivanje, komentiranje pa opet testiranje... Nakon nekoliko mjeseci predanog rada dobili su Burger Beer – čisto, uravnoteženo, prepoznatljivo pivo za koje kažu da su ga željeli godinama. Svojim okusom, ali i cjelokupnim iskustvom, ovo pivo svoj maksimum doseže uz burger.

Izvor: Press

Miris burgera, hrskavo pecivo, sočna pljeskavica, svježe povrće i neobični domaći umaci koji naviru sa svih strana iskustvo je koje se najbolje spaja s ovim osvježavajućim lagerom. Jer, kako kažu iz Submarine Burgera, tamo gdje ima burgera, uvijek bi trebalo biti i piva, a na svu sreću, u Submarineu ima jednog i drugog.

Ponosni smo na naš novi projekt i originalno pivo povodom rođendana, no najponosniji smo na naš tim od gotovo 200 članova u 13 restorana. Posebno hvala svim našim kolegicama i kolegama ali i gostima, jer bez njihove vjernosti ne bi bilo ni nas... Puno toga još imamo u planu za ovu i iduću godinu tako da ne stajemo s iznenađenjima i novostima u našoj ponudi“, naglasio je Luka Jureško iz Submarinea.

Izvor: Press

Valja napomenuti i da su ova dva hrvatska craft branda svoju kvalitetu dokazali i svjetskim priznanjima. Naime, Submarine je jedini hrvatski burger brand uvršten na kartu 50 najboljih burgera svijeta te jedina hrvatska netehnološka tvrtka koja se našla na ovogodišnjem popisu 1000 najbrže rastućih tvrtki koje je objavio Financial Times. 

S druge strane, The Garden Brewery je drugu godinu zaredom proglašena najboljom pivovarom u Europi, prema glasovima 200 tisuća članova Beer52, najvećeg pivskog kluba na svijetu. S burger pivom zajedno su definitivno postavili novi trend na ovim prostorima i na domaćoj gastro sceni. Burger Beer može se probati u svakom Submarine restoranu u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru.

Izbor Urednika

Royals